1:4
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 16:00

20.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věžnice zaskočila Dlouhou Ves


Branky


16

Dá se říct, že poměrně překvapivý výsledek se zrodil na hřišti Dlouhé Vsi, která na jaře doposud prokazovala velkou formu. Tentokrát ot ale byli hosté z Věžnice, kdo v zápase dominoval a odvezl si tak tři důležité body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté stihli obrat do přestávky

Do utkání vstoupili lépe hosté. Hned ve 3. minutě trefil z přímého kopu Chalupník levou tyč a z dorážky Cakl pravou. Do 10. minuty si věžničtí vytvořili ještě 2 šance, ale J. Prokeš ani znovu Cakl netrefili zařízení. Pravidlo nedáš dostaneš se potvrdilo za nedlouho, když se po dlouhém nákopu prosadil domácí... hosté si však svoji aktivitu udrželi i nadále, vyhrávali osobní souboje a odměnou jim byly konečně vstřelené branky. Nejprve se po prihravce Cakla srovnal do prázdné branky Chalupník a poté se po skrumáži před domácí brankou prosadil střelou po zemi asi nejlepší hráč hostí Vlach.

Potvrzení výhry přišlo v poslední desetiminutovce

Od počátku druhé půle byla na domácích vidět snaha se zápasem něco udělat. Nicméně hostující obrana pracovala spolehlivě a všechny ošemetné sitauce věžničtí hráči zvládli. Kolem 65.minuty tlak domácích polevil a hra se vyrovnala. V samotném závěru se hostům podařilo navýšit rozdíl ve skore. Nejprve se po levé straně uvolnil Benc a daroval gól přihrávkou před prázdnou branku Caklovi. V samém závěru se uvolnil J. Prokeš, ale mířil do tyče. U odraženého míče byl první Enderle a trefil prázdou branku.



Ohlasy k zápasu


TJ Dlouhá Ves
Martin Lukačina - hráč: Do zápasu jsme nevstoupily vůbec dobře, hosté nás ve všech směrech přehrávali, a brzy šli do vedení, po půl hodině hry jsme si vytvářely slibné příležitosti, ale vstřelili jsme pouze jednu branku, do druhé půle jsme vstoupily mnohem lepe, ale měli jsme nepřesnou koncovku, od další obdržené branky se zápas pouze dohrával.

SK Věžnice
David Drahoš - brankář: Utkání se nám povedlo. Myslím, že naše výhra je zasloužená. Trenér udělal oproti posledním utkáním nějaké změny v sestavě a to se projevilo. Ani si nepamatuju, kdy jsme naposledy dali víc jak 3 branky.



Sestavy


TJ Dlouhá Ves
L. Rajdl [-] - M. Kunášek [-] , L. Freudenreich [-] , V. Cibulka [-] , P. Pospíchal [-] , M. Lukačina [-] , O. Svoboda [-] (46. J. Polák [-] ) , J. Lukačina [-] , N. Vojta [-] (85. M. Höfer [-] ) , J. Eis [-] , T. Říha [-]

SK Věžnice
D. Drahoš [-] - R. Tecl [-] , A. Drahoš [-] , V. Vlach [-] , J. Prokeš [-] , M. Chalupník [-] (83. J. Smutný [-] ) , T. Benc [-] , D. Cakl [-] (86. J. Enderle [-] ) , M. Drahoš [-] , M. Fikejz [-] , O. Prokeš [-]

Hráči zápasu: M. Chalupník , O. Prokeš , V. Vlach .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BERÁNEK Jiří - ČÍŽEK Jan, PROKOP Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Ondřej Veselý

Expert: Adam Mikulinec
Tip experta: výhra domácích

Domácí jsou ve formě a navíc hrajou na svém hřišti, kde se body dělají těžko, takže za mě jasná 1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích