Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2019 16:00

20.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Město přehrálo Lipnici


Branky


18

Zajímavý zápas se čekal od střetnutí Lipnice s Dolním Městem. Domácí chtěl před svým publikem uspět a konečně si připsat tři body, to se jim ale proti dobře hrajícím hostím nepovedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Zápas začali lépe hosté, hra lipnických postrádala řád a domácím se nedařilo udržet delší dobu míč na kopačkách. Přesto to byli oni, kdo první udeřil, neboť ve 13. minutě prošel z levé strany do vápna Dolejší a zakončil přesně. Již za dvě minuty však bylo srovnáno, neboť domácí obrana zapomněla na Kozlíka, jenž se po vysokém míči zjevil sám před Sobotkou a měl spoustu času na to vstřelit branku. Poté byla až do konce poločasu hra víceméně vyrovnaná, přičemž šance měli spíše domácí. Dalekonosnou střelu Dolejše Venc vyrazil a od nabíhajících protihráčů, kteří se ocitli sami před bránou ho zachránil praporek asistenta, jenž odmával ofsajd. Zanedlouho šel zleva sám Rosenberg, udělal si gólmana, ale z úhlu netrefil prázdnou bránu. Do konce poločasu se tak skóre nezměnilo.

 

Hosté udeřili dvěma slepenými góly

Ve druhém poločase začalo hrát lépe Dolní Město a držet míč většinu času na lipnické polovině. Do domácího vápna začalo létat velké množství centrů, které dělaly veliké problémy. V 55. minutě po jednom takovém  centru míč letěl do sítě, ale ještě ho doklepl Doležal, jenž stál v ofsajdu a branka tak neplatila. V 61. minutě se po dalším centru míč odrazil ke sklenářovi, jenž propálil vše, co mu stálo v cestě a Dolní město vedlo. Za dalších 10 minut po další standardce Doležal přeskočil bránícího hráče a zvýšil na rozdíl dvou branek. Lipničtí se poté pokoušeli s výsledkem ještě něco udělat, ale střílený Černého centr nedokázal nikdo před prázdnou brankou usměrnit do sítě a Sůvova hlavička po přímáku šla vedle Vencovy brány. Dolní Město tak vyhrálo 1:3.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lipnice nad Sázavou
Jan Dolejš - hráč: Myslím, že zápas byl důstojným derby, hrálo se v tempu, důrazně. My jsme odehráli celkem slušně první půli, kdy jsme soupeře kromě jednoho gólu k ničemu dalšímu nepustili, avšak v druhé půli jsme neubránili dvě standardky a bylo to. Dolnímu Městu gratuluji k efektivitě a výhře, nám nezbývá nic jiného než se pokusit v dalším zápase zabojovat o další body.




Sestavy


TJ Sokol Lipnice nad Sázavou
M. Sobotka [-] - J. Dolejš [-] , T. Procházka [-] (79. T. Krejčí [-] ) , B. Černý [-] - D. Červenka [-] (79. R. Kučírek [-] ) , P. Dolejší [-] , R. Kubát [-] , L. Sůva [-] - J. Kůrka [-] (62. D. Lomák [-] ) , Z. Rosenberg [-] , J. Bouchner [-] (83. T. Rojka [-] ) -

TJ Rebel Dolní Město
L. Venc [-] - R. Šíma [-] (80. F. Venc [-] ) , A. Vápeník [-] , M. Rumanovský [-] , M. Kozlík [-] , J. Sklenář [-] (90. M. Venc [-] ) , V. Boleš [-] , L. Doležal [-] (84. T. Venc [-] ) , J. Krupička [-] , A. Janák [-] , O. Pojezdný [-] (57. D. Štěpánek [-] )

ŽK: 31. D. Červenka - 19. J. Krupička , 27. V. Boleš , 44. A. Janák .
Hráči zápasu: P. Dolejší - J. Sklenář , L. Doležal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: NEUVIRTH Jakub - BACÍK Marek (N), BERÁNEK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Ondřej Veselý

Expert: Adam Mikulinec
Tip experta: výhra domácích

Věřím že Lipnice doma zabojuje a vykope si první výhru na jaře.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích