Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2019 16:00

19.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslav přejela Vísku


Branky


13

Béčko Přibyslavi na svém hřišti přivítalo Vísku, domácí byli v tomto zápase jasní favoriti, i když jim, kvůli kolizi se zápasem áčka, scházeli některé stálice v sestavě. První poločas napověděl, kam se bude osud utkání ubírat, konečně skóre tak bylo 6:2 pro Přibyslav.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyba domácí defenzivy zdramatizovala první půli

Úvodních 15 minut prvního poločasu přineslo vyrovnanou hru, hra se přelévala ze strany na stranu. Domácím se v rozmezí pěti minut, zásluhou Imramovského a Málka, poté podařilo vstřelit dva slepené góly, které je uklidnily. 35. minuta přinesla chybu domácí obrany a následné snížení na 2:1, kdy se trefil Daniel Kufr. Hra se poté znovu vyrovnala, Víska čelila několika šancím, zaskvěl se však hostující brankář Doležán. To bylo pro první poločas vše, stav byl tedy 2:1 pro Přibyslav.

Přibyslav nasázela čtyři branky

V druhé půli už byli jasně lepší domácí, kteří to potvrzovali i gólově, do hostující branky nasypaly během půlhodiny 4 branky a nebylo pochyb o vítězi. Zbytek zápasu se už víceméně dohrával a Přibyslav tak mohla slavit důležité tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Přibyslav B
Adam Mikulinec - hráč: Podali jsme dobrý týmový výkon, všichni zahráli dobrý zápas a konečně jsme začali dávat góly. Doufám, že stejně dobrý výkon předvedeme i v následujících utkáních.




Sestavy


SK Přibyslav B
J. Zvolánek [-] - V. Pospíchal [-] , J. Stejskal [-] , M. Strašil [-] (83. J. Jirásek [-] ) , A. Mikulinec [-] , D. Tvrdík [-] (79. R. Havlíček [-] ) , J. Imramovský [-] , M. Růžička [-] , P. Málek [-] , R. Musil [-] , M. Pátek [-]

Sokol Víska
M. Doležán [-] - M. Dobrovolný [-] (62. M. Benák [-] ) , L. Fikar [-] (73. A. Nedbal [-] ) , L. Málek [-] , P. Lacina [-] , D. Kufr [-] , R. Hýbl [-] (81. V. Ondráček [-] ) , J. Krupička [-] (72. J. Procházka [-] ) , M. Hýbl [-] , O. Fikar [-] (64. A. Filip [-] ) , R. Sadílek [-]

ŽK: 31. J. Imramovský - 32. J. Krupička .
Hráči zápasu: M. Strašil , P. Málek , D. Tvrdík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: BERÁNEK Jiří - DELÍN Vojtěch, MOŠNER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Ondřej Veselý

Expert: Jan Vladyka
Tip experta: výhra domácích

Zápas dvou sousedících týmů tabulky. Přibyslav si na svém hřišti poradí a o gól Vísku porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů