V. Boleš 19. (p.)
V. Boleš 65.
2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2019 16:00

19.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolešovi góly "Rebelům" nestačily


Branky


13

Další utkání, od kterého se očekávalo drama, se o víkendu odehrálo v Dolním Městě, soupeřem byla domácím Dlouhá Ves. Divákům se tento zápas musel líbit, v utkání padlo celkem pět gólů a nakonec méně spokojení byli příznivci domácích. Dlouhá Ves v druhém poločase přetlačila soupeře a veze si domů velmi důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli byl stav nerozhodný

Lépe do zápasu vstoupili hosté, kteří šli zásluhou trefy Pavla Pospíchala ze 14. minuty do vedení. Radost Dlouhé Vsi však netrvala dlouho, když se o pět minut později ze značky pokutového kopu trefil Václav Boleš a mohlo se tedy začít znovu od nuly. "Rebelové" dobývali branku hostů, avšak stále neúspěšně. A protože i počínání Dlouhé Vsi bylo marné, šlo se do kabin za stavu 1:1 - druhá půle tedy slibovala napínavou podívanou.

Rozhodnutí přinesla poslední dvacetiminutovka

Druhý poločas se nesl v duchu čekání na gól, který i přes snahu obou týmů ne a ne skončit. Dělbou bodů však tento zápas přece jenom neskončil, v 65. minute vrátil vedení domácím svým druhým gólem Boleš a Dolní Město tak bylo rázem na koni. Hosté ale zbraně neskládali, což se jim nakonec vyplatilo - velkolepý obrat nastartoval střelec Martin Lukačina gólem v 75. minutě a o čtyři minuty později ho dokonal znovu Pavel Pospíchal. Rozhodl tak, že si vítězství v tomto dramatickém zápase připíše tým Dlouhé Vsi. 



Sestavy


TJ Rebel Dolní Město
L. Venc [-] - F. Tichý [-] , M. Kozlík [-] , J. Sklenář [-] , V. Boleš [-] , L. Doležal [-] , P. Kvanka [-] , J. Krupička [-] (71. F. Venc [-] ) , A. Janák [-] (85. M. Rumanovský [-] ) , O. Pojezdný [-] , M. Mišta [-]

TJ Dlouhá Ves
P. Blažek [-] - V. Krečman [-] , M. Kunášek [-] , P. Pospíchal [-] (87. J. Polák [-] ) , T. Říha [-] , N. Vojta [-] , L. Freudenreich [-] , V. Cibulka [-] (90. F. Kotouč [-] ) , M. Lukačina [-] (78. M. Höfer [-] ) , O. Svoboda [-] , L. Neubauer [-]

ŽK: 36. L. Doležal - 21. O. Svoboda , 41. L. Neubauer , 84. T. Říha . ČK: 44. L. Neubauer .
Hráči zápasu: V. Boleš - P. Pospíchal , P. Blažek .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: ONDRÁČEK Milan - PROKOP Jiří, MUZIKÁŘ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Ondřej Veselý

Expert: Jan Vladyka
Tip experta: výhra domácích

Město mně u nás velmi překvapilo, tak bych řekl , že si s Dlouhou Vsí poradí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů