0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 16:00

19.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves překvapila Světlou


Branky


74. J. Novák , 77. J. Novák , 87. P. Vávra
12

K pikantnímu souboji došlo ve Světlé, kam přijela jen několik kilometrů vzdálená Nová Ves. Většina hráčů Nové Vsi prošla mládeží ve Světlé a tak o náboj v zápase bylo postaráno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Od první minuty držela balón častěji Světlá,ovšem vyloženou šanci si nevypracovala.Za zmínku stojí Dibelkův únik po pravé straně,se kterým si Závorka poradil. Na druhé straně několikrát zamotal hlavu obráncům Novák ,vystřelil však pouze jednou. S jeho střelou k tyči si poradil Vácha.Do kabin se tak odcházelo za stavu 0:0 .

Světlá nevyužila své šance

Druhý poločas byl mnohem vyrovnanější, Světlá místo hry po zemi začala spíše nakopávát a soubojová hra vyhovovala více Vsi. Obrovskou šanci měl Beneš,před prázdnou brankou trefil z malého vápna obránce stojícího na čáře .Na druhé straně selhal tváří v tvář brankáři Filipský. S přibývajícím časem bylo jasné, že utkání bude rozhodovat první branka .Po přihrávce Petruse šel sám na bránu Dibelka, Závorka jeho pokus dokázal vyrazit na roh. Následně se ke střele z 25 metrů dostal Petrus, jeho pokus dokázal Závorka konečky prstů vyrazit na roh. Domácí své šance nevyužili a tak je na druhé straně potrestal Novák, který dvakrát využil brejk po pravé straně .Domácí byli jako opaření a k žádnému soustavnému tlaku se nedostali. V závěru upravil na konečných 3:0 P.Vávra.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Nová Ves u Světlé
Lukáš Dibelka - hráč: V prvním poločase jsme měli více ze hry ,bohužel ale většina našich akcí končila špatným řešením ve finální fázi - slabou střelou nebo špatnou přihrávkou.Ve druhém poločase jsme vůbec nehráli po zemi a spíše nakopávali a to vyhovovalo Nové Vsi, která byla hladovějí a většinu soubojů vyhrávala. Sice jsme si vytvořili asi 3 vyložené šance, ale žádnou jsme neproměnili a tak nás 2x z brejku potrestal Novák.V závěru jsme inkasovali potřetí.



Sestavy


FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
J. Vácha [-] - T. Kozlík [-] (80. c. Phan [-] ) , M. Šmíd [-] , P. Filippi [-] , L. Dibelka [-] , L. Pirožek [-] (67. J. Kořínek [-] ) , M. Krajanský [-] (58. A. Skalický [-] ) , L. Filipský [-] (88. F. Lacina [-] ) , O. Burda [-] , M. Petrus [-] , T. Hradecký [-]

TJ Jiskra Nová Ves u Světlé
R. Závorka [-] - L. Holcman [-] , D. Suchý [-] , J. Beneš [-] (65. P. Vávra [-] ) , J. Novák [-] (80. M. Šimek [-] ) , M. Vávra [-] , T. Sobek [-] (71. L. Nedoma [-] ) , L. Appelt [-] , J. Hájek [-] , P. Jelínek [-] , M. Šimek [-]

ŽK: 10. L. Pirožek , 45. T. Hradecký , 72. L. Filipský , 81. M. Šmíd - 12. P. Jelínek , 45. J. Beneš , 65. M. Šimek , 74. J. Novák , 83. D. Suchý . ČK: 85. M. Šmíd .
Hráči zápasu: J. Novák , L. Appelt , R. Závorka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: NEUVIRTH Jakub - DOČKAL Lukáš, VALÍČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Ondřej Veselý

Expert: Jan Vladyka
Tip experta: výhra domácích

Podle dosavadních výsledků Světlé se dá počítat , že si v domácím prostředí hravě poradí i s Novou Vsí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích