2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 16:00

19.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola zvládla lépe Ledeč


Branky


89. D. Popek , 90. D. Prchal - 64. J. Matěna
12

Na dnešním zápase fotila Simona Lukšíčková, děkujeme!

 

Tahákem 19. kola bylo jednoznačně derby mezi béčkem Ledče a Kožlím, který měl hodně co napovědět v bojích o postup. Dlouho to vypadalo, že si tři body odvezou hosté, domácí ale předvedli neuvěřitelný obrat last minute a vítězství si tak připsala Ledeč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil bez branek

Hned od začátku utkání se hrálo velmi tvrdě, tak, jak se na správné derby sluší a patří. Bylo jasné, že nikdo nechce toto prestižní utkání prohrát, proto byla první půle z obou stran opatrná a nenabídla moc brankových příležitostí. Poločasový výsledek byl tedy 0:0.

 

Pro nás to byl hrozně důležitý zápas, kdy jsme se mohli dotáhnout na čelo tabulky. Za vítezství jsme strašně rádi ,ale objektivně by zápasu slušela spíše remíza.

Ledeč "ukradla" tři body v samotném závěru

I v druhé půli se projevovalo, jak moc je pro obě strany zápas důležitý a hrálo se nadále v opatrném duchu. Bylo to tak až do 64. minuty, kdy se do zakončení dostal střelec Kožlí Jakub Matěna a poslal svůj tým do vedení - 0:1! I přes velkou snahu se domácím nedařilo ohrozit branku, kterou střežil Vadinský. Když už to vypadalo, že Kožlí rozesmutní domácí fanoušky, dostal se v 89. minutě ke slovu David Popek a srovnal tak na 1:1. Následující minuty nebyly nic pro slabé povahy, v nastavení se totiž kulatý nesmysl dostal k Danielu Prchalovi, který uvrhl celý stadion do euforie a dokonal tak pozoruhodný obrat na 2:1! Ledeč se tak díky strhujícímu závěru dotáhl na vyrovnané čelo tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou B
Jan Vladyka - hráč: Od začátku utkání se hrálo dost tvrdě a jelikož v sousedním derby nechce nikdo prohrát ,tak bylo jasné , že nepadne moc branek. Pro nás to byl hrozně důležitý zápas, kdy jsme se mohli dotáhnout na čelo tabulky. Za vítězství jsme strašně rádi ,ale objektivně by zápasu slušela spíše remíza.




Sestavy


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou B
T. Bezděk [-] - J. Voplakal [-] , O. Martinek [-] , J. Urban [-] , S. Bezděk [-] (83. M. Ježek [-] ) , D. Popek [-] , M. Pajer [-] (76. I. Rudenco [-] ) , V. Šenk [-] (90. M. Vágner [-] ) , L. Hauser [-] , J. Vladyka [-] (35. R. Kuja [-] ) , D. Prchal [-]

SK Kožlí
R. Vadinský [-] - P. Cicvárek [-] (46. P. Plesl [-] ) , A. Příhoda [-] , V. Šťastný [-] , K. Makovec [-] - J. Matěna [-] , M. Geher [-] , J. Makovec [-] , L. Pešek [-] - P. Janů [-] (90. P. Karel [-] ) , M. Pokorný [-] -

ŽK: 77. V. Šenk - 20. P. Cicvárek , 71. P. Janů , 78. J. Makovec .
Hráči zápasu: D. Popek , L. Hauser - J. Matěna .
Počet diváků: 156. Rozhodčí: VOJTÍŠEK Radek - SYNECKÝ Jan, KOTOUČ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Ondřej Veselý

Expert: Jan Vladyka
Tip experta: výhra domácích

Očekávám velmi těžký zápas a doufám ,že na jeho konci budeme my ti šťastnější.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů