1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 15:30

18.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Víska remízovala s Věžnicí


Branky


15
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obě branky padly v první půli

Domácí vstoupili do zápasu aktivně a zatlačili hosty na jejich půlce. Ti byli trpěliví a využili chyby jednoho z obránců, které využil Jan Prokeš - 0:1! Víska byla jakoby opařená, ale i tak dokázal vstřelit vyrovnávající gól, kdy dostal průnikovou nahrávku Krupička a bylo to 1:1. Domácí tato branka povzbudila a hráli lépe. V 35. minutě měl gól na hlavě Sadílek starší, ale jeho pokus vykopl z brankové čáry jeden z obránců. Hosté občas zahrozili střelbou z dálky, poločasové skóre proto bylo 1:1.

Šance se urodily, gól však už nepadl

Začátek druhé pále patřil Vísce, spíše prvních deset minut, v 55. minutě byl poté faulován Sadílek starší a nejspíš se měla pískat penalta - píšťalka sudího však zůstala němá. Domácím se poté příliš nedařila kombinace ani rychlé brejky ´, hra postrádala moment překvpaení, myšlenku a rychlost. O osudu zápasu potom mohl rozhodnout Fikar, který místo hlavy použil nohu a míč přeletěl hostující branku. V závěru se spíše jen nakopávaly míče a nic důležitého se nestalo, zápas tak skončil nerozhodně 1:1.



Ohlasy k zápasu



SK Věžnice
David Drahoš - brankář: Nebylo to z naší strany povedené utkání. Bylo to hodně o soubojích a v těch jsme domácím nestačili. V závěru jsme sice ožili, ale celkový dojem to nenapravilo. Bod z venku bereme.



Sestavy


Sokol Víska
M. Doležán [-] - L. Fikar [-] , J. Krupička [-] (57. R. Hýbl [-] ) , M. Dobrovolný [-] (74. V. Ondráček [-] ) , D. Kufr [-] , R. Sadílek [-] (62. L. Málek [-] ) , P. Lacina [-] , M. Hýbl [-] , R. Sadílek [-] , O. Fikar [-] (81. R. Grund [-] ) , M. Houdek [-]

SK Věžnice
D. Drahoš [-] - J. Enderle [-] (74. M. Chalupník [-] ) , J. Prokeš [-] (35. P. Beneš [-] ) , V. Vlach [-] , D. Cakl [-] (81. J. Špaček [-] ) , T. Benc [-] , A. Dvořák [-] , J. Francálek [-] , M. Fikejz [-] , R. Tecl [-] , A. Drahoš [-]

ŽK: 84. L. Málek - 65. R. Tecl .
Hráči zápasu: R. Sadílek , R. Sadílek - M. Chalupník , T. Benc .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: LÓŽI Petr - KRAIBICH Dušan (N), BACHMAN Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Veselý

Expert: Lukáš Pešek
Tip experta: výhra domácích

V tomto zápase vyhrají domácí, Víska se chytne a vyhraje. Každopádně to bude zajímavý zápas.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích