Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 15:30

18.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staré Ransko odjelo z Kožlí s prázdnou


15

Staré Ransko čekal soupeř z těch nejtěžších - na svém kolbišti ho přivítalo donedávna první Kožlí, které si chtěl po prohraném zápase ve Světlé spravit chuť. To se jim nakonec povedlo a náskok Světlé se zatím nezvětšil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové vedení zařídil Šťastný

I když bývá třináctka smolné číslo, rozhodně to neplatilo pro domácí, právě v 13. minutě totiž poprvé rozvlnil síť Vít Šťastný. Tento stav však nevydržel dlouho, když se v 16. minutě dostal do zakončení Jiří Janáček a rázem se mohlo začít od začátku - 1:1. Ani toto skóre nevydrželo dlouho, o 3 minuty později padla branka další - znovu se prosadil Šťastný - 2:1. Příjmení střelce určitě značilo i stav všech domácích fanoušků. Skóre tedy bylo o poločase 2:1 a jak dobře víme, toto skóre bývá pro vedoucí tým kolikrát zrádné. 

Potvrzení tří bodů

Běžela 5. minuta druhé půle, když se prosadil Milan Geher a dal Kožlí klidnější dvoubrankový náskok. I přes velkou snahu se hostům nepodařilo snížit skóre, vítězství domácích pak stvrdil Vít Šťastný, který tak dokonal svůj hattrick, což ho určitě bude něco málo stát. Stav už se do konce zápasu nezměnil a tři body zůstaly na domácí půdě. 



Sestavy


SK Kožlí
R. Vadinský [-] - P. Cicvárek [-] , A. Příhoda [-] , O. Machala [-] , K. Makovec [-] - M. Geher [-] , J. Makovec [-] (46. D. Mikula [-] ) , T. Geher [-] , L. Pešek [-] (70. P. Plesl [-] ) - P. Janů [-] , V. Šťastný [-] (68. M. Pokorný [-] ) -

TJ Spartak Staré Ransko
A. Kadlec [-] - J. Janáček [-] , F. Dymáček [-] (54. Z. Zvolánek [-] ) , M. Losenický [-] , F. Holcman [-] , V. Hudec [-] , M. Vavroušek [-] , M. Říha [-] (74. J. Pecina [-] ) , P. Novosad [-] , O. Mišinger [-] , T. Hocke [-]

ŽK: 69. K. Makovec - 31. M. Vavroušek , 36. J. Janáček . ČK: 36. J. Janáček .
Hráči zápasu: P. Cicvárek , M. Geher , V. Šťastný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ONDRÁČEK Milan - SYNECKÝ Jan, PROKOP Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Veselý

Expert: Lukáš Pešek
Tip experta: výhra domácích

Jednoznačně musíme napravit minulou prohru a udobřit si fanoušky, vyhrajeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů