Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 15:30

18.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhru nad Herálcem režírovali bratři Lukačinové


Branky


15

TJ Sokol Herálec se k dalšímu zápasu vypravil na hřiště Dlouhé Vsi. Po třiceti minutách ale muselo být hostům jasné. že jim tady příliš pšenka nepokvete. Největší podíl na tom mělo právě bratrské duo Lukačinů, které se postaralo o čtyři góly ze sedmi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Povedený vstup do utkání

Hned 9.minuta přinesla první gól utkání, kdy přesně mířil Martin Lukačina. Starší z bratrů, Josef, nechtěl zůstat pozadu a o šest minut později si také připsal zářez - 2:0. Na další branku si diváci museli počkat dalších 14 minut, to se k míči dostal Ondřej Svoboda a dal domácím pohodlný třígólový náskok. Hostující brankář Bradáč si musel připadat jak rybář, když ve 40.minutě lovil míč ze své sítě počtvrté, to přidal svůj druhý gól Martin Lukačina. Když pak z penaltového puntíku skóroval Vladimír Cibulka, byl poločasový stav impozatních 5:0 pro Dlouhou Ves.

Hosté odpověděli dvěma góly

52. minuta přinesla radost především domácímu pokladníkovi - ten to určitě dobře spočítá Martinovi Lukačinovi, který další brankou dokonal hattrick! O tři minuty později se přece jenom dočkal Herálec snížení stavu na 6:1 po trefě Michala Dvořáka. Dlouhou dobu zůstal tento stav neměnný, skóre se měnilo až na konci zápasu, a to hned dvakrát - nejprve se tři minuty před koncem mohl radovat Jiří Polák a v minutě devadesáté upravil výsledek na konečných 7:2 hostující Tomáš Kovařík. Dlouhá Ves si tak suverénně dokráčela pro tři body.



Sestavy


TJ Dlouhá Ves
L. Rajdl [-] (87. J. Havlík [-] ) - N. Vojta [-] , L. Freudenreich [-] , V. Cibulka [-] , M. Lukačina [-] (85. F. Kotouč [-] ) , O. Svoboda [-] , D. Vošický [-] , J. Lukačina [-] (76. J. Polák [-] ) , L. Neubauer [-] , J. Eis [-] , V. Krečman [-]

TJ Sokol Herálec
J. Bradáč [-] - J. Pátek [-] , A. Ježek [-] , P. Paclík [-] , M. Bárta [-] (78. S. Komůrka [-] ) - O. Král [-] , J. Vlk [-] , T. Kovařík [-] , J. Kohout [-] - M. Dvořák [-] , V. Vašák [-]

ŽK: 21. M. Lukačina - 44. M. Bárta .
Hráči zápasu: O. Svoboda , L. Freudenreich , M. Lukačina .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: NEUVIRTH Jakub - VALÍČEK Adam, MOŠNER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Veselý

Expert: Lukáš Pešek
Tip experta: remíza

Domácí uhrají na svém hřišti alespoň remízu, doma na své soupeře umí.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů