0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2019 15:30

17.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Přibyslavi gól nepadl


Branky


14

Béčko Přibyslavi přivítalo na svém hřišti nelehkého soupeře - Golčův Jeníkov. I přes výraznou střeleckou převahu domácích branka nepadla a zrodila se tak bezgólová remíza, která je pro domácí určitě ztrátou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepřesná zakončení domácích

Přibyslav doma přivítala Golčův Jeníkov. Zápas začal opět na polovině hřiště, kde to byl souboj za soubojem, ale Přibyslav měla více ze hry. Měla hodně náznaků na šance a později měla i šance, ale v první půli vyslala spoustu střel, ze kterých šly pouze dvě do rukavic brankáře, ostatní mimo. Poločasové skóre tak bylo 0:0 - diváci tak mohli doufat v gólový druhý poločas.

Nekonečně čekání na gól

Druhý poločas byla Přibyslav dále aktivnější a měla šance, arně ale nadále bušili do domácí obrany a jejich mířidla byla nepřesná.  Největší šanci měl Vostál, který v 70. minutě ve velké šanci pouze trefil tyč hostující branky a spálil tak velkou příležitost poslat svůj tým do vedení. Zanedlouho se mohlo potvrdit známé fotbalové přísloví nedáš-dostaneš, v 88. minutě podběhl Zvolánek centr, míč se dostal ke dvěma hostujícím hráčům, kteří šanci na skórování prováhali - naštěstí pro Přibyslav se včas dokázal vrátit Mikulinec. I přes obrovskou šanci v závěru si Golčův Jeníkov odváží cenné body.



Ohlasy k zápasu


SK Přibyslav B
Jakub Bačkovský - hráč: Byli jsme jasně lepši, ale nedali jsme gól. Myslím si, že dneska jsme měli vyhrát. Bohužel netrefíme branku. Šancí jsme měli hodně, ale prostě nám to tam nespadlo.




Sestavy


SK Přibyslav B
J. Zvolánek [-] - M. Růžička [-] , R. Musil [-] , M. Pátek [-] , J. Bačkovský [-] (56. M. Novák [-] ) , P. Škacha [-] , A. Vostál [-] , D. Tvrdík [-] , J. Imramovský [-] , M. Ondra [-] , P. Málek [-] (46. A. Mikulinec [-] )

TJ SOKOL Golčův Jeníkov
T. Trunek [-] - L. Dvořák [-] (80. D. Novotný [-] ) , S. Šulc [-] , M. Zelený [-] , P. Dobrý [-] (59. V. Svoboda [-] ) , T. Koten [-] , P. Váňa [-] , V. Koubek [-] , M. Satrapa [-] , D. Skála [-] , J. Miřácký [-]

ŽK: 45. P. Málek , 87. M. Ondra - 25. M. Satrapa .
Hráči zápasu: P. Škacha , J. Imramovský - M. Zelený , D. Skála .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: ONDRÁČEK Milan - NOVÁK Vojtěch, PROKOP Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Ondřej Veselý

Expert: Ondřej Bachmann
Tip experta: výhra domácích

Očekávám vyrovnané utkání s rozdílem jedné branky. Ze zápasu vyjdou vítězně domácí.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů