1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2019 15:00

17.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj Věžnice s Novou Vsí skončil nerozhodně


Branky


14

Napínavý souboj nabídl derby týmů, které se nachází ve spodní polovině tabulky. Průběh zápasu byl opravdu vyrovnaný a body se tak nakonec spravedlivě dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vyhráli první poločas

Utkání nabídlo svižný, bojovný fotbal. Ovšem obě obrany pracovaly spolehlivě a tak šance na obou stranách přicházely pouze po standartních situacích. Největší pro domácí přišla po přímém kopu z 25 metrů. To k dalekonosné střele napřáhl kapitán A. Drahoš, ale vyznamenal se hostující brankář Závorka. Nakonec ale první udeřili hosté. To z vápna nekompromisně napálil odražený balon Josef Novák a bylo to 0:1. Domácí se snažili, ale výsledkem bylo pouze břevno po hlavičce J. Prokeše po rohovém kopu a šance Vlacha, který ovšem z blízka Závorku neprostřelil. Do druhého poločasu věžničtí s tím, že se zápasem musí něco udělat.

Bod zachránil Adam Drahoš

Hned v první minutě druhého dějství napřáhl ke střele z vápna domácí středopolař Francálek, ale těsně minul. Během druhého poločasu domácí chtěli evidentně vstřelit branku. Otevřeli hru, ale ne a ne se dostat do zakončení. Samozřejmě to dávalo příležitost hostům využívat okénka v domácí obraně. Ovšem ani jednou nedokázali trefit zařízení. Nakonec se jim to vymstilo. Když po rohovém kopu odražený balon napálil nechytatelně nejlepší věžnický hráč Adam Drahoš do šibenice a rozradostnil početné publikum. Utkání poté už směřovalo pod zkušeným dohledem sudího Beránka ke zřejmě spravedlivé remíze.



Ohlasy k zápasu


SK Věžnice
David Drahoš - brankář: Protože Roman Závorka má ve Věžnici babičku, a navíc náš taťka (otec bratří Drahošů) dělal před lety v Nové Vsi do fotbalu, tak je pro nás tento zápas takovým derby. Myslí, že tentokrát mohli být diváci spokojení. Hrál se důrazný, bojovný fotbal na obě strany. Samotný závěr utkání patřil sice nám a šahali jsme po vítězství, ale hosté si během utkání vytvořili několik vyložených šancí. Takže remízu bereme.




Sestavy


SK Věžnice
D. Drahoš [-] - J. Prokeš [-] , M. Drahoš [-] (52. J. Enderle [-] ) , V. Vlach [-] (46. A. Dvořák [-] ) , T. Benc [-] (18. M. Chalupník [-] ) , O. Prokeš [-] , J. Francálek [-] , M. Fikejz [-] , R. Tecl [-] , K. Kölbl [-] (67. J. Špaček [-] ) , A. Drahoš [-]

TJ Jiskra Nová Ves u Světlé
R. Závorka [-] - L. Holcman [-] (67. M. Šimek [-] ) , D. Suchý [-] (80. L. Nedoma [-] ) , J. Beneš [-] , J. Novák [-] , M. Vávra [-] , T. Sobek [-] , M. Šimek [-] , J. Hájek [-] , P. Jelínek [-] , L. Appelt [-]

ŽK: 30. K. Kölbl , 89. M. Fikejz - 35. M. Šimek , 42. T. Sobek , 66. D. Suchý .
Hráči zápasu: A. Drahoš , K. Kölbl , T. Benc - R. Závorka , J. Novák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BERÁNEK Jiří - MUZIKÁŘ Ondřej, MOŠNER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Ondřej Veselý

Expert: Ondřej Bachmann
Tip experta: výhra domácích

Pro nás je tento zápas takovým derby. Věřím, že v něm uspějeme se ziskem tří bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů