4:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 15:30

17.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Světlá se vyšvihla na první místo


Branky


13

17. kolo okresního přeboru nabídlo šlágr, který se z nám neznámých důvodů nedostal na televizní obrazovky. Vedoucí tým tabulky, SK Kožlí, totiž zavítalo na půdu Světlé nad Sázavou, která je jejím největším pronásledovatelem. Tedy byla. Tým od řeky Sázavy dobrým výkonem přehrál hosty a po výhře 4:1 se zaslouženě dostal na první místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle skončila smírně

Šlágr o první místo začala aktivněji Světlá,držela míč častěji na kopačkách ,ale vyloženou šanci si vytvořila až ve 14.minutě.To se po přihrávce Filipského prosadil Dibelka. Další velkou šanci měl Dibelka ,kdy po přihrávce Šmída na malé vápno, trestuhodně přestřelil prázdnou bránu. Výborně hrající obrana domácích Kožlí do vyložené šance nepustila .Hosté se dostali pouze k dvěma přímým kopům z hranice velkého vápna.První skončil ve zdi a s druhým si Vácha v klidu poradil.V 37.minutě se prosadil po rohovém kopu hlavou J.Makovec - 1:1 . Následně se Kožlí dostalo do ještě jedné velké příležitosti. Burda na poslední chvíli míč z brankové čáry vykopl.Do kabin se tak odcházelo za stavu 1:1.

Rozhodnutí přišlo po přestávce

Ve druhém poločase již byla jednoznačně lepší Světlá,především střed hřiště měl pod kontrolou výborně hrající Rezek.V 52.minutě se po centru z pravé strany trefil Šmíd. V 64.minutě se po přímém kopu Filipského prosadil Burda, přesně umístěnou hlavičkou k tyči nedal brankáři šanci - 3:1. Konečnou podobu výsledku dal v 70.minutě Muzikář z pokutového kopu - 4:1 Posledních 20 minut se odehrávalo spíše ve středu hřiště. K žádné vyložené šanci ani na jedné straně nedošlo.Světlá díky výhře svého soupeře vystřídala na prvním místě tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
Lukáš Dibelka - hráč: Jsem rád,že jsme šlágr o první místo zvládli,krom 10 minut v závěru první půle jsme byli lepším týmem.Ve druhé půli jsme zápas kontrolovali a dali jsme po zásluze 3 branky. Všichni zápas odmakali na 100% ,ale chtěl bych vyzdvihnout výkon Luboše Rezka ,který ve středu hřiště dominoval a byl jednoznačně rozdílovým hráčem.

SK Kožlí
Lukáš Pešek - hráč: V sobotu jsme sehráli zápas o první místo ve Světlé. Věděli jsme, že nás čeká hodně těžký zápas, což se potvrdilo. Soupeř nás po většinu zápasu přehrával a zaslouženě vyhrál. Škoda, že jsme za stavu 1:1 nedali tutovku, mohlo to být zajímavější. Bylo vidět, že trénují o dost víc, než my, a pokud má někdo postoupit, tak to přeju právě klukům ze Světlé. Mají šanci hrát klidný střed vyšší soutěže....



Sestavy


FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
J. Vácha [-] - T. Kozlík [-] , J. Čermák [-] (46. T. Hradecký [-] ) , M. Šmíd [-] , L. Dibelka [-] , L. Pirožek [-] , J. Vaňásek [-] (46. L. Rezek [-] ) , L. Filipský [-] , O. Burda [-] , M. Petrus [-] , M. Krajanský [-] (46. M. Muzikář [-] )

SK Kožlí
R. Vadinský [-] - P. Cicvárek [-] , A. Příhoda [-] , O. Machala [-] , K. Makovec [-] - J. Matěna [-] , M. Geher [-] , J. Makovec [-] , L. Pešek [-] - P. Janů [-] , M. Pokorný [-] -

ŽK: 35. T. Kozlík , 72. L. Dibelka - 9. K. Makovec , 31. O. Machala , 65. J. Matěna , 67. J. Makovec .
Hráči zápasu: J. Vácha , L. Rezek , O. Burda - O. Machala .
Počet diváků: 108. Rozhodčí: KARLÍK Petr - PEŘINA Ladislav, HLOUŠEK Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Veselý

Expert: Ondřej Bachmann
Tip experta: výhra domácích

Podle mě zápas kola souboj druhého s prvním. Světlá doma neprohraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích