6:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 15:30

17.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledeč proti Dolnímu Městu nepřipustila komplikace


Branky


9. O. Martinek , 27. S. Bezděk (p.) , 60. O. Martinek , 70. M. Pajer , 77. O. Martinek , 85. D. Popek - 53. F. Tichý
13

Na zápase fotila Simona Lukšíčková, děkujeme!

 

Dalším soupeřem bylo rozjetému ledečskému béčku TJ Rebel Dolní Město. I přes velký gólový rozdíl se vítězství domácích nerodilo vůbec lehce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Herně vyrovnaný první poločas

Hosté v první půlu nepředvádělo vůbec špatný fotbal, nicméně Ledeč šla i tak do brzkého vedení - v 9.minutě se prosadil střelec Ondřej Martinek. Dolní Město se nadále snažilo o zteč branky, kterou střežil Richard Veleta, nebyli však úspěšní. Změnu stavu přinesla až 27. minuta, kdy se exekuce pokutového kopu ujmul Sedrik Bezděk a proměnil - 2:0! Pro zbytek první pětačtyřicetiminutovky se střelci odmlčeli a na stavu se tak nic nezměnilo.

Ledeč potvrdila tři body

Dolní Město hned zkraje poločasu sníži na 2:1 zásluhou Františka Tichého, to však z jejich strany bylo vše. Po sedmi minutách ale domácí měli dvougólový náskok zpět, když Ondřej Martinek vstřelil svou druhou branku v utkání - 3:1. S góly se poté roztrhl pytel, ty však padaly pouze do hostující branky. V 70. minuě se trefil Martin Pajer, za deset minut dokonal hattrick Ondřej Martinek a definitivní podobu výsledku dal 5 minut před koncem David Popek. Zápas tedy skončil výsledkem 6:1, ten ale úplně nevypovídá o průběhu zápasu.



Ohlasy k zápasu


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou B
Jan Vladyka - hráč: Výsledek vypadá jako jednoznačná záležitost, ale vítězství se nerodilo vůbec snadno. Hosté hráli v prvním poločase dobře, ale góly jsme dávali my. Pro Dolní Město je tento výsledek až moc krutý, ale takový je fotbal.




Sestavy


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou B
R. Veleta [-] - J. Voplakal [-] (78. J. Holoubek [-] ) , O. Martinek [-] , J. Urban [-] (73. I. Rudenco [-] ) , S. Bezděk [-] , D. Popek [-] , M. Pajer [-] , V. Šenk [-] , L. Hauser [-] , J. Vladyka [-] (46. M. Janovec [-] ) , D. Prchal [-]

TJ Rebel Dolní Město
T. Venc [-] - M. Kozlík [-] , J. Sklenář [-] , V. Boleš [-] (76. J. Sklenář [-] ) , L. Doležal [-] (67. F. Venc [-] ) , A. Janák [-] , J. Krupička [-] (46. F. Tichý [-] ) , D. Štěpánek [-] (31. A. Vápeník [-] ) , O. Pojezdný [-] , M. Mišta [-] (86. M. Venc [-] ) , P. Kvanka [-]

ŽK: 86. D. Prchal - 43. J. Krupička .
Hráči zápasu: O. Martinek , S. Bezděk , L. Hauser .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: DOČKAL Lukáš - ONDRÁČEK Milan, NOVÁK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Veselý

Expert: Ondřej Bachmann
Tip experta: výhra domácích

Očekávám vysokou výhru domácích. Ledeč je kvalitnějším týmem než Dolní Město.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích