Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2019 15:30

17.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ransko si z Lipnice odvezlo všechny tři body


14

Lipnice letos na jaře ještě nebodovala a chtěla to napravit v domácím zápase proti TJ Spartak Staré Ransko. I přes herně vyrovnanou partii zápas nakonec skončil jednoznačným výsledkem ve prospěch hostů. Lipnice si tak musí na první jarní body počkat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný průběh prvního poločasu

Utkání začalo vyrovnaně, nic nenasvědčovalo tomu, že obě mužstva se pohybují na opačných koncích tabulky. Lipnice držela míč a hrála na soupeřově polovině. Obránci Ranska se s ničím nepárali a všechny situace rázně řešili, často i s faulem. Domácí tak kopali velké množství standardek, nic z nich však nevytěžili. Úder přišel překvapivě na druhé straně. Domácí brankář Provazník se nechal o míč připravit Janáčkem, jenž následně nemohl prázdnou bránu netrefit. Druhý gól padl před koncem poločasu. Chybnou rozehrávku domácích beků využil Dymáček, jenž upláchl všem protihráčům a excelentně zamířil k tyči.

Lipnice neproměnila pokutový kop

Druhý poločas začal velkým náporem domácích, kteří chtěli se zápasem něco udělat. V 55. jejich snaha kulminovala a obránci Ranska se dopustili penaltového zákroku. Bouchner však překopl. V 77. minutě využil rychlého brejku hostující Losenický a bylo hotovo. Potom ještě demoralizovaná domácí obrana dostala další tři branky, z nichž byla pozorohudná zejména ta poslední, kdy Vavroušek skóroval z přímáku dobrých 35 metrů od brány. Utkání tak skončilo krutým výpraskem domácí Lipnice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lipnice nad Sázavou
Jan Dolejš - hráč: Ačkoliv to možná bude znít divně, do třetího gólu jsme nebyli o nic horším soupeřem. Góly padaly především po našich tragikomických chybách. Poté už jsme odpadli.




Sestavy


TJ Sokol Lipnice nad Sázavou
V. Provazník [-] - J. Dolejš [-] (46. T. Krejčí [-] ) , A. Bláha [-] , R. Kubát [-] , J. Bouchner [-] , B. Černý [-] - L. Sůva [-] , L. Bača [-] (61. T. Rojka [-] ) , T. Procházka [-] (77. M. Sobotka [-] ) - D. Červenka [-] , Z. Rosenberg [-] -

TJ Spartak Staré Ransko
A. Kadlec [-] - J. Janáček [-] (61. Z. Zvolánek [-] ) , F. Dymáček [-] (83. J. Pecina [-] ) , M. Losenický [-] , F. Holcman [-] (79. F. Nepovím [-] ) , V. Hudec [-] , M. Vavroušek [-] , M. Říha [-] , P. Novosad [-] , M. Janáček [-] (15. O. Mišinger [-] ) , T. Hocke [-]

ŽK: 25. V. Provazník .
Hráči zápasu: M. Losenický , F. Dymáček , M. Vavroušek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: MUZIKÁŘ Jaroslav - BOUDA Josef, DELÍN Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Ondřej Veselý

Expert: Ondřej Bachmann
Tip experta: výhra hostů

Jasná výhra hostí. Lipnici se nedaří dávat branky, hosté s tímto problém nemají a vyhrají minimálně o tři góly.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů