Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 15:00

16.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kožlí si po střeleckém koncertu drží první místo


Branky


13

Na hřiště prvního Kožlí přijela rezerva Přibyslavi, která se chtěla pokusit o překvapení a lídra tabulky potrápit. Plán hostů však nevyšel, domácí nepřipustili žádné komplikace nadále tak zůstávají na prvním místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl dva góly

Na otevření střeleckého účtu si přítomní diváci museli počkat do 34. minuty, kdy se prosadil Vít Štastný a odstartoval tak kanonádu, která však gradovala až v druhém poločase. Sedm minut před koncem vstřelil branku Martin Pokorný a stanovil tak poločasové skóre 2:0. A to hlavní mělo teprve přijít.

Gólová nadílka v druhém poločase

Běžela teprve druhá minuta druhé půle, když síť za hostujícím brankářem Zvolánkem rozvlnil Jakub Matěna a trefil se tak i v druhém  jarním zápase. Další gólový "korálek" navlékl o dvanáct minut později Lukáš Pešek a bylo to 4:0. O osudu zápasu tak bylo rozhodnuto. Když se pak v 64. minutě znovu trefil Pokorný, hosty to poslalo ještě více do kolen. Jedenáct minut před koncem stvrdil kanára Milan Geher a rozjásal už tak velmi spokojené domácí fanoušky. Poslední trefu si z "desítky" připsal Petr Procházka a Přibyslav tak odjela se sedmigólovým přídělem. Při pohledu na výsledky z předních pozic tabulky je vskutku zaděláno na pěkné drama!



Ohlasy k zápasu



SK Přibyslav B
Adam Mikulinec - hráč: Těžko se takový zápas hodnotí, ze začátku se nám dařilo jakž takž držet se soupeřem krok, pak ale ke konci prvního poločasu přišly dva rychlé goly a pak do druhého poločasu Kožlí vlítlo a jasně nás přehrálo.



Sestavy


SK Kožlí
R. Vadinský [-] - O. Machala [-] (58. J. Makovec [-] ) , K. Makovec [-] , V. Šťastný [-] (44. P. Cicvárek [-] ) , A. Příhoda [-] - J. Matěna [-] , L. Pešek [-] , T. Geher [-] (45. P. Janů [-] ) , M. Geher [-] - M. Pokorný [-] (66. P. Procházka [-] ) , V. Šťastný [-] (45. D. Mikula [-] ) -

SK Přibyslav B
J. Zvolánek [-] - T. Kalenda [-] (52. J. Jirásek [-] ) , D. Tvrdík [-] , M. Novák [-] , A. Homolka [-] , A. Mikulinec [-] , M. Růžička [-] , P. Málek [-] , O. Kárník [-] , R. Musil [-] , M. Pátek [-]

ŽK: 33. A. Homolka , 43. M. Pátek , 72. P. Málek .
Hráči zápasu: M. Geher , M. Pokorný , L. Pešek .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: VOJTÍŠEK Radek - KOTOUČ Filip, CICVÁREK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Veselý

Expert: Lukáš Dibelka
Tip experta: výhra domácích

Tady neočekávám žádné překvapení , ikdyž Přibyslav nehraje špatně, fotbalová kvalita je jednoznačně na straně Kožlí. Přibyslavi hraje navíc souběžně A tým ,takže dávám výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích