Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:00

16.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kanonáda bratří Lukačinů přinesla domácím tři body


12

Mezi těmito dvěma soupeři před tímt střetnutím byl nulový bodový rozdíl, vítěz tohoto zápase se tedy v případě výhry mohl posnout do klidnějšího středu tabulky, proto se čekala opatrná hra s minimem gólů. Pro hostující Vísku to byl první jarní zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná hra znamenala pouze jednu branku

První poločas nabídl zběsilou hru nahoru-dolů. Oba týmy se snažily strhnout vedení na svou stranu a diváci tak byli v očekávání prvního gólu, kterého se nakonec přece jen dočkali. Oba týmy už dost možná byly myšlenkami v kabinách, když se v poslední minutě prosadil mladší z bratrů Lukačinů, Martin a překvapil tak hosty gólem "do šatny".

 

 

Gólově bohatý druhý poločas

Druhá půle přinesla, oproti té první, gólové hody. Domácí příznivci se mohli radovat po třinácti minutách, kdy si druhý zářez na pažbě připsal Martin Lukačina. Po deseti minutách na něj navázal jeho bratr, kapitán Josef 3:0. Hosté z Vísky i nadále gólově mlčeli. Definitivní gólovou tečku za jednoznačným druhým poločasem přidal Martin Lukačina, který tak završil hattrick a rozhodl o tom, že tři body zůstali na domácím hřišti. P5íjemné sobotní dopoledne pro domác fanoušky.



Ohlasy k zápasu


TJ Dlouhá Ves
Martin Lukačina - hráč: Začátek zápasu byl nahoru dolů, vytvářeli jsme si více šancí, jak soupeř, ale vázla koncovka. V druhé půli jsme Vísku více tlačily a zápas jsme dotáhli do vítězného konce.

Sokol Víska
Lukáš Málek - hráč: Tento zápas byl hodně o nakopávaných míčích, na malém a drnovitém terénu se kombinace moc hrát nedala. Bylo to spíše o bojovnosti a důrazu a št+stí. Domácí byli agresivnější a víc si pro to šli. My mohli dát také nějaké branky, ale skvěle chytající golman domácích byl proti a neměli jsme ani štěstí. Řekl bych, že do 65. minuty to bylo vyrovnané utkání. Škoda gólu v poslední minutě první půle.



Sestavy


TJ Dlouhá Ves
L. Rajdl [-] - L. Freudenreich [-] (77. F. Kotouč [-] ) , O. Svoboda [-] , N. Vojta [-] , J. Lukačina [-] , T. Říha [-] (66. J. Žeguc [-] ) , J. Eis [-] , D. Vošický [-] , V. Cibulka [-] , M. Kunášek [-] , M. Lukačina [-]

Sokol Víska
M. Doležán [-] - P. Lacina [-] , D. Kufr [-] , M. Hýbl [-] , O. Fikar [-] (72. M. Benák [-] ) , J. Šlechta [-] , L. Fikar [-] , M. Dobrovolný [-] (65. R. Grund [-] ) , R. Hýbl [-] , M. Houdek [-] (82. V. Ondráček [-] ) , L. Málek [-]

ŽK: 14. V. Cibulka - 45. D. Kufr .
Hráči zápasu: L. Rajdl , M. Lukačina .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: VOJTÍŠEK Radek - MOŠNER Josef, NĚMEC Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Veselý

Expert: Lukáš Dibelka
Tip experta: výhra domácích

Dlouhá Ves na svém atypickém hřišti neprohrává a pokud se sejde "v plné palbě" , nemá Víska šanci ,jasná 1.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích