Lipnice dostala od béčka Světlé "rukavici"


Branky


14

Další zápas nabídl střetnutí týmů v odlišných situacích - zatímco Lipnice bojuje o holé přežití, Světlá má letos ty nejvyšší cíle - dění na hřišti tomu také odpovídalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí defenziva vydržela skoro celý poločas

Lipničtí vsadili vše na obranu. Dvojice čahounů Dibelka a Šmíd byla stále osobně bráněna, často i zdvojována. Hned od úvodu zápasu bylo jasné, na kterou bránu se bude převážně hrát. Hosté se dostali k několika šancím, avšak často pálili zbrkle nad. Poté se dostali ke slovu i domácí, kolem 20. minuty měli sérii několika rohů, z nichž několik bylo velmi nebezečných. Zanedlouho vychytal skvělými zákroky nadvakrát domácí brankář Provazník nájezd Dibelky. Smyčka kolem lipnického vápna se však postupem času utahovala stále těsněji až si ve 39. minutě Šmíd naskočil na povedený centr a umístil ho za záda bezmocného Provazníka. Tato branka určila poločasový stav.

Světlá se rozstřílela v druhém poločasu

Do druhé půle vstoupili opět lépe hosté. Již v 52. minutě neuhlídali domácí hráči Pirožka, jenž na přední tyči po rohovém kopu zvýšil na 0:2. Poté již získávali hosté již zcela dominantní převahu a pro lipnické bylo úspěchem dostat se vůbec na soupeřovu polovinu. Domácí obrana musela hasit jednu nebezpečnou situaci za druhou. To se jí dařilo pouze do 68. minuty, kdy se umístěnou střelou zpoza vápna prezentoval Šmíd. Již za tři minuty ho následoval tvrdou ranou mezi nohama obránců Dibelka a za další tři minuty přišla další krásná střela Šmída. V 74. minutě to tedy bylo 0:5 a domácí byli zralí na ručník. Hráči Lipnice prosebně hleděli na ukazatel času a modlili se, aby zápas už skončil. Hosté poté prostřídali, nezastavitelného Šmída začala bolet záda a hra Světlé již nebyla tak drtivá. Další branka tak již nepadla. Světlá si z Lipnice veze očekávané vítězství 0:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lipnice nad Sázavou
Jan Dolejš - obránce: Naše taktika byla zkusit zadržet útočné duo světelských a zahrozit z brejku či standardky. První poločas se nám to vcelku dařilo, když už jsme jako obrana propadli, podržel nás brankář. Ve druhé půli jsme však brzo inkasovali a po třetí brance se naše hra zcela rozpadla. Podali jsme ustrašený výkon, hosté nás zcela přejeli. Není se ani co divit, zatímco my dáme horko těžko dohromady 12 lidí, Světlá přiveze plnou lavičku a je doplněná o hráče z kraje. Hrají fakt dobře a myslím, že vysněný postup je nemine.

FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
Lukáš Dibelka - útočník: Lipnici jsme od první minuty přehrávali,bohužel jsme žádnou šanci neproměnili, následně nás na několik minut domácí zavřeli při sérii rohových kopů.Rozhodly góly v závěru první a na začátku druhé půle,pak Lipnice odpadla a hrálo se jen na jednu branku.Výsledek 5:0 odpovídá dění na hřišti.Jsem rád,že jsme zápas zvládli a vítězně se tak naladili na zápas o první místo s Kožlím.



Sestavy


TJ Sokol Lipnice nad Sázavou
V. Provazník [-] - J. Dolejš [-] , A. Bláha [-] , J. Bouchner [-] , B. Černý [-] - L. Sůva [-] , L. Bača [-] , P. Dolejší [-] - D. Červenka [-] , Z. Rosenberg [-] - D. Lomák [-] (71. T. Rojka [-] )


ŽK: 34. P. Dolejší - 17. T. Kozlík , 58. L. Dibelka .
Hráči zápasu: T. Kozlík , M. Šmíd .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 4. 2019 09:07
Hodnocení zápasu
Ondřej Veselý

Expert: Lukáš Dibelka
Tip experta: výhra hostů

Tady není o čem, jedeme pro 3 body. Sice nás nečeká na Lipnici nic jednoduchého ,ale věřím, že konečně budeme proměňovat šance a derby v poklidu zvládneme.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů