Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2019 15:00

15.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kožlí zůstává nadále první


Branky


15

Věžnice přivítala na domácí půdě vedoucí tým Kožlí, které chtělo upevnit první místo v tabulce. Oproti tomu domácí by potřebovali nějaký ten bod proti favoritovi získat - čeká je totiž boj u udržení, kde se bude každý bodový zisk počítat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólově chudý první poločas

Na nerovném terénu potvrzovali od začátku hosté roli favorita. Po nedůrazu domácí obrany se v 33. minutě prosadil Jakub Matěna a pro první poločas to bylo vše - střelci se pro první pětačtyřicetiminutovku odmlčeli, spousta šancí hostí zůstaly neproměněny . Věžnice, která hrozila pouze ze standartních situací, tak mohla doufat v lepší vstup do druhé půle.

Nečekaná zápletka s rychlým rozuzlením

Druhý poločas nabídl překvapivý průběh - v 53. minutě se prosadil Jan Prokeš, který využil nepozornosti obrany hostů při domnělém faulu, a rozjásal tak místní fandy. Jejich radost však nevydržela dlouho, o tři minuty později vrátil vedení hostům Vít Štastný a Kožlí se tak mohlo hrát s větším klidem. O něco veseleji bylo na hostující střídačce v 62. minutě, kdy se trefil Makovec a zajistil svému týmu pohodlný dvoubrankový náskok. Definitivu tří bodů dala Kožlí poslední desetiminutovka, kde se prosadili Janů s Matěnou. Tabulce okresního přeboru tak nadále vládne SK Kožlí.



Ohlasy k zápasu


SK Věžnice
David Drahoš: Za mě spravedlivá výhra hostí. Navíc vstřelili asi ještě 3 břevna. Nemám co bych k tomu dodal, prostě se musíme zlepšit.

SK Kožlí
Martin Radoš: Domácí hrozili především ze standartních situací, z kterých měl tak tři gólové příležitosti, my jsme nevyužili spoustu šancí, kterých jsem napočítal zhruba 10. Míč jsme měli v držení tak 80 procent času, myslím, že je to zasloužená výhra, za kterou jsem samozřejmě rád.



Sestavy


SK Věžnice
D. Drahoš [-] - J. Prokeš [-] , J. Enderle [-] (78. M. Drahoš [-] ) , J. Francálek [-] (74. V. Brukner [-] ) , T. Benc [-] , D. Cakl [-] , O. Prokeš [-] , M. Fikejz [-] , R. Tecl [-] (74. V. Vlach [-] ) , A. Dvořák [-] , A. Drahoš [-]

SK Kožlí
R. Vadinský [-] - O. Machala [-] , V. Šťastný [-] , K. Makovec [-] , A. Příhoda [-] (85. T. Geher [-] ) - M. Geher [-] , J. Makovec [-] (72. P. Janů [-] ) , L. Pešek [-] , J. Matěna [-] - M. Pokorný [-] , P. Cicvárek [-] (46. V. Šťastný [-] ) -

ŽK: 80. M. Fikejz .
Hráči zápasu: K. Makovec , J. Matěna .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BERÁNEK Jiří - GRUBER Vojtěch, KISS Tibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Ondřej Veselý

Expert: Jan Dolejš
Tip experta: výhra hostů

Na domácím terénu umí být Věžnice velmi nepříjemná. Kožlí bude tento zápas pořádně bolet, ale myslím, že ho zvládne. Očekávám minimum gólů a výhru Kožlí 0:1, třebas i gólem z penalty, kterou promění Lukáš Pešek.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů