4:2
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2019 16:30

15.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Víska v dohrávce proti Nové Vsi zvítězila


Branky


4. D. Kufr , 7. L. Fikar , 11. D. Kufr , 55. P. Lacina - 24. J. Beneš , 81. J. Novák
15

Vísku ve středu 1.května čekala dohrávka Nové Vsi, na první pokus se zápas neuskutečnil kvůli nezpůsobilému terénu. Čekání se však domácím vyplatilo, střetnutí s Novou Vsí je zastihlo v dobré formě a Víska tak podruhé v řadě bodovala, tentokrát za tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý úvod domácích

Víska, nabuzená dobrým výkonem proti Světlé, na svého soupeře vlétla a hned ve 4.minutě se ujali vedení, kdy se po rohovém kopu dostal k míči Daniel Kufr a otevřel skóre zápasu. O 3 minuty později prošel přes pravou stranu Lacina a předložil míč Fikarovi - 2:0. Krátce nato šel Daniel Kurf sám na golmana, ale ten jeho šanci zneškodnil. 11.minuta přinesla další změnu stavu, když mu Málek sklepl míč na Kufra a ten krásnou střelou zajistil Vísce třígólový náskok. Hosté byli po 15 minutách hry zralí na ručník, ale zdaleka nesložili zbraně. Další korekci skóre přinesla 24. minuta, když snížil Beneš, který pěknou střelou nedal Doležánovi šanci. Domácí pak měli ještě několik šancí, které však zůstaly nevyužity. Poločas se poté dohrával a nic důležitého se již nestalo.

Domácím přinesl klid Lacina

Prvních deset minut druhého poločasu bylo z obou stran hodně opatrných, přesto se stav měnil, v 55. minutě se po rohovém kopu dostal do zakončení Lacina, který se šajtlí nemýlil - 4:1. Víska poté prostřídala sestavu a na herním projevu to bylo znát, od té chvíle byla lepší Nová Ves, která se dostávala do mnoha šancí, po jednom ze závarů se ke střele dostal hostující Novák, ale naštěstí pro domácí přestřelil. Přesto se střelec Nové Vsi dočkal, v 81. minutě se prosadil po pěkné kombinaci, kdy střelou k tyči překonal Doležána. Domácí se poté snažili hru rozkouskovat, což se jim dařilo a míč příliš ve hře nebyl. Na hřišti proto byly vidět strkanice, závěr zápasu byl emočně hodně vypjatý. Ani čtyřminutové nastavení změnu skóre nepřinesla a Víska si tak připsala velmi důležité tři body!



Ohlasy k zápasu


Sokol Víska
Miroslav Doležán - brankář: Rozhodlo prvních deset minut, kdy se nám podařilo dát tři góly. Hosté poté přidali na obrátkách a povedlo se jim snížit a vytvořit si další šance, které neproměnili.Ve druhém poločase se nám podařilo dát čtvrtý gól, který nás uklidnil. Hosté nadále hráli aktivně a podařilo se jim snížit, ale závěr utkání jsme si pohlídali.




Sestavy


Sokol Víska
M. Doležán [-] - L. Fikar [-] (60. V. Ondráček [-] ) , D. Kufr [-] (90. A. Nedbal [-] ) , L. Málek [-] (65. M. Benák [-] ) , J. Šlechta [-] (80. J. Procházka [-] ) , P. Lacina [-] , M. Houdek [-] , J. Krupička [-] , R. Sadílek [-] , O. Fikar [-] (52. M. Dobrovolný [-] ) , R. Sadílek [-]

TJ Jiskra Nová Ves u Světlé
M. Šimek [-] - L. Appelt [-] (46. D. Suchý [-] ) , M. Vávra [-] , L. Holcman [-] (73. L. Nedoma [-] ) , J. Beneš [-] , J. Novák [-] , T. Sobek [-] , J. Hájek [-] , P. Jelínek [-] , M. Šimek [-] , R. Závorka [-]

ŽK: 19. M. Houdek , 45. O. Fikar , 79. M. Dobrovolný , 88. D. Kufr - 30. J. Beneš , 79. J. Novák , 90. R. Závorka .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: NIEDERLE Zdeněk - VALÍČEK Adam, ONDRÁČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Ondřej Veselý

Expert: Jan Dolejš
Tip experta: výhra hostů

Toto bude velmi atraktivní utkání s množstvím branek. Myslím, že kluci z Vísky budou po zimní pauze pěkně nažhavení, ale na Novou Ves to stačit těsně nebude.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů