Herálec uštědřil Golčovu Jeníkovu bůra


Branky


16

Na Jakuba Kohouta asi nebudou mít hráči Golčova Jeníkova dobré vzpomínky. Záložník Herálce se ve vzájemném utkání prosadil celkem čtyřikrát a dovedl svůj tým k velmi důležitému vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zvládli první půli

Hned poprvé "zakokrhal" half domácích v 18. minutě a začal tak střelecké galapředstavení, o kterém se bude po vesnických hospodách široko daleko ještě dlouho povídat. O 14 minut už to bylo zapříčiněním Kohouta 2:0 pro Herálec a domácí fanoušci se tak mohli o přestávce občerstvit s vědomím, že domácí borci mají nakročeno k vítězství. Mimochodem, i ono občerstvení mělo podle hodnoceni diváků zde na stránkách vysokou úroveň. Ale teď zpět k fotbalu.

Stvrzení domácího vítězství a zkompletování hattricku

Na časomíře běžela 60. minuta, když několikrát zmíněný Jakub Kohout vstřelil třetí gól a dal tak Jeníkovu najevo, kdo že dnes získá tři body. Malou gólovou vsuvku si v 76. minutě dovolil Stanislav Komůrka - to už na ukazateli skóre byl stav 4:0 pro domácí. A aby toho nebylo málo, minutu před koncem uzavřel střelecký účet kdo jiný, než Kohout a stanovil tak konečné skóre. 

 

Místní fanoušci mohli být s touto one-man show spokojeni a Herálec - stejně, jako Ledeč - ukázal svým soupeřům, že jeho hráčům rozhodně střelecký prach přes zimu nezvlhnul.



Sestavy


TJ Sokol Herálec
J. Bradáč [-] - T. Klement [-] , V. Ulrich [-] , P. Paclík [-] , A. Ježek [-] - J. Vlk [-] , O. Král [-] , J. Kohout [-] , J. Pátek [-] - V. Vašák [-] (72. S. Komůrka [-] ) , M. Dvořák [-]

TJ SOKOL Golčův Jeníkov
R. Dušánek [-] - D. Novotný [-] (75. T. Trunek [-] ) , S. Šulc [-] , P. Čejka [-] , L. Dvořák [-] , T. Koten [-] , P. Dobrý [-] , V. Koubek [-] , M. Satrapa [-] , D. Skála [-] , J. Miřácký [-]

ŽK: 17. V. Koubek , 32. L. Dvořák .
Hráči zápasu: J. Bradáč , J. Vlk , J. Kohout , P. Paclík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MUZIKÁŘ Jaroslav - MUZIKÁŘ Ondřej, VALÍČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Ondřej Veselý

Expert: Jan Dolejš
Tip experta: remíza

Zde větřím překvapení. Pokud přijede Golčův Jeníkov v plné sestavě, a jeho mladíci usměrnění Standou Šulcem podají soustředěný výkon, mohl by domácí zaskočit a ukopat plichtu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích