4:1
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

15.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Světlá nedala Dolnímu Městu šanci


Branky


11. M. Mišta (vl.) , 40. M. Šmíd , 44. M. Šmíd , 90. L. Dibelka - 88. M. Kozlík
15

Béčko Světlé nad Sázavou se v rámci 15. kola okresního přeboru postavilo "Rebelům" z Dolního Města. Jednalo se o zápas druhého týmu tabulky s jedenáctým a tento rozdíl byl znát hned od úvodních minut. Domácím stačil první poločas, aby misky vah v zápase pořádně naklonili na svou stranu. Dvěma góly se blýskl domácí Šmíd, domácí sniper Dibelka si tentokrát vystačil s jedním gólem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Snový první poločas domácích

Světlá hned od první minuty potvrzovala roli předzápasového favorita. Během prvních 10 minut se dvakrát na pravé straně uvolnil Šmíd,předložil míč Dibelkovi,který ovšem ani jednou pořádně nezakončil.V 11.minutě identickou situaci zakončil vlastním gólem z malého vápna Mišta .Světlá nadále držela otěže zápasu pevně ve svých rukou, ovšem žádnou ze šancí neproměnila.Krajanského střelu z hranice vápna dokázal Venc vyrazit ,obdobně dopadl i přímý kop Vacka z levé strany. Další velkou šanci měl Dibelka po rohovém kopu,z malého vápna napálil pouze brankáře. Hosté si v prvním poločase žádnou vyloženou šanci nevypracovali. Se všemi náznaky si pozorná obrana Světlé bez problémů poradila.Ve 40.minutě si vyměnil na pravé straně Hradecký míč s Dibelkou a druhý jmenovaný jej předložil na malé vápno Šmídovi,který měl snadnou práci - 2:0. O 4 minuty později se dostal do samostatného úniku Šmíd a tváří v tvář brankáři si věděl rady - 3:0. Do kabin se tak odcházelo za jasného stavu 3:0 pro domácí tým .

Festival neproměněných šancí v druhé půli

Začátek druhé půle se odehrával především ve středu hřiště.Za zmínku stojí přímý kop Dibelky,který Venc dokázal vyrazit na tyč, následnou dorážku poslal Muzikář nad branku.Ve středu hřiště několikrát prokázal výborný přehled ve hře Míla Kozlík,do vyložené šance se ovšem Dolní Město nedostalo.Buď je zastavil praporek pomezního nebo chyběla kvalita ve finální fazi.Po autu domácích se skvěle uvolnil Šmíd ,zakončil však pouze do brankáře Vence.Další šanci měl domácí Teodor Kozlík,z dobré pozice vystřelil vedle branky.V 88.minutě potrestal špatný odkopl Váchy Kozlík M. Téměř z poloviny hřiště nedal vracejícímu se brankáři domácích šanci - 3:1.Posledni branka zápasu padla v 90.minutě. Centrovaný míč Dibelky téměř od rohového praporku překvapil Vence a skončil v brance - 4:1 . Domácí tak okresní derby v pohodě zvládli a udrželi druhé místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
Lukáš Dibelka: Myslím si,že jsme vyhráli zaslouženě,především v první půli jsme byli jednoznačně lepším týmem.Brankový rozdíl měl být ale výraznější, neproměněné šance by nás proti silnějším soupeřům mohly mrzet .Druhá půle už byla poměrně vyrovnaná a hrálo se především ve středu hřiště.




Sestavy


FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
J. Vácha [-] - T. Kozlík [-] , M. Šmíd [-] , M. Krajanský [-] , L. Dibelka [-] , L. Pirožek [-] (25. O. Vacek [-] ) , T. Hradecký [-] (46. A. Skalický [-] ) , L. Filipský [-] , O. Burda [-] (67. M. Vaňkát [-] ) , M. Petrus [-] , M. Muzikář [-] (62. c. Phan [-] )

TJ Rebel Dolní Město
T. Venc [-] - V. Boleš [-] , L. Doležal [-] (62. F. Venc [-] ) , M. Kozlík [-] , T. Zikmunda [-] , J. Krupička [-] , D. Štěpánek [-] (84. J. Česal [-] ) , O. Pojezdný [-] , M. Mišta [-] , M. Rumanovský [-] , P. Kvanka [-] (70. M. Venc [-] )

ŽK: 28. O. Vacek - 35. O. Pojezdný , 62. M. Kozlík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SYNECKÝ Jan - ONDRÁČEK Milan, DOČKAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Ondřej Veselý

Expert: Jan Dolejš
Tip experta: výhra domácích

Domácí jsou pěkně rozjetí a hladoví po postupu. Pokud Dolní Město přes zimu nějak zázračně neposílilo, na světelském letišti prohraje minimálně o tři branky. Dibelka a Šmíd zažijí gólové hody.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích