Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.06.2019 16:00

30.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Blaníku Strunkovice se rozloučila se sezonou vítězně


Branky


4

Ani jeden z týmů nemá za sebou povedené jaro a tak chtěl aspoň v posledním kole si napravit reputaci. Domácí stadion se slušně zaplnil a domácí fanoušci mohli být spokojení nad vysokou výhrou svého týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým začal střílet branky až ke konci poločasu

Zápas začal aktivně domácí tým a po akci mladého Rebety poslal Ivan Šimčík domácí do vedení 1:0. Domácí tým měl další šance. Šimčíka dvakrát vychytal brankář Kavan, Petr Beneš trefil hlavou břevno, Michal Jílek také mířil do břevna a brejk čtyři na brankáře vyřešil domácí tým zle a byl z toho ofsajd.  Nakonec  to mohlo domácí mrzet. Hostující kapitán šel sám na domácího brankáře, ale ten udržel vedení svého týmu. O chvíli později mohl vyrovnat Vondrášek. Ten se prosadil ve vápně proti přesile, ale domácího brankáře zblízka nepřekonal. Dodat domácím klid mohl Jílek, ale sám na brankáře zakončil špatně a trefil Kavana. Pak už se domácí tým dočkal. Mladý bek Rebeta předvedl další hezkou akci a Ivan Šimčík svůj únik na brankáře vyřešil výborně 2:0. Těsně před odchodem do kabin chytil brankář Kavan malou domu do ruky. Následoval nepřímý kop a Jiří Kureš propálil vše, co mu stálo v cestě 3:0. Ihned po rozehrávce obral hosty o míč Brych a přesnou kolmicí poslal Michala Jílka do samostatného úniku a ten bezpečně proměnil 4:0.

Spousta šancí, dva hattricky

Druhý poločas začal akcí Šimčíka, který našel na zadní tyči krásně Pelecha. Ten hlavou odkrytou branku minul. Na druhé straně mířil po úniku Topka do břevna a Vondrášek poslal dorážku vedle. Pak domácí tým ztratil po rohu míč a Vondrášek šel sám na Turka, kterého domácí brankář vychytal. Pak se znovu ukázal domácí tým. Šimčík se ve vápně prokličkoval až na malé vápno a jeho přihrávku uklidil Michal Jílek do branky 5:0. Na druhé straně se dostal do šance Topka, jeho střelu domácí brankář vyrazil a stihl ještě míč zachytit před dotírajícím Vondráškem. Domácí tým odpověděl přímočarou akcí, kterou zakončil Michal Jílek 6:0 a šel slavit hattrick.  Pak domácí tým předvedl nádhernou rychlou akci na jeden dotek přes celé hřiště, kterou započal domácí brankář. Ten rozehrál na Brycha, který posunul na Kureše, jeho přesná nahrávka za obranu našla Pelecha, který připravil míč pro kanonýra Ivana Šimčíka před prázdnou bránu 7:0. Domácí střelec tak dosáhl také hattricku. Domácí tým polevil a hostující tým se hnal aspoň za čestným úspěchem. Vondrášek se znovu uvolnil ve vápně, ale jeho dělovku pod břevno výborně vytáhl Turek. Nakonec se Svatá Máří dočkala. Po rohovém kopu přetlačil před malým vápnem Petr Sýs domácí hráče a zblízka propálil domácího brankáře. Poslední slovo měl domácí tým. Po další křídelní akci našel Pelech zpětnou nahrávkou Jiřího Brycha a ten vstřelil poslední branku sezony 8:1. Hezký zápas, bez zbytečných faulů a spoustou šancí se musel líbit. Domácí tým si po špatném jaře mohl po zápase užít rozlučku se svými fanoušky, kterých dorazilo opravdu hodně.



Ohlasy k zápasu


TJ Blaník Strunkovice B
Miroslav Turek (kapitán): Chtěli jsme se s fanoušky rozloučit vítězně, protože jaro bylo z naší strany špatné. To se povedlo i když výsledek je jednoznačný, tak soupeř předvedl také spoustu hezkých akcí a snažil se hrát fotbal. Z naší strany to byl dobrý výkon, ale máme pasáže, kdy úplně vypadneme ze zápasu a kazíme míč za míčem. V prvním poločase jsme měli dost šancí co jsme laxně zahodili. Situaci, kdy jdeme čtyři na brankáře a uděláme z toho ofsajd asi nikdy nezapomenu :-) Všichni aktéři to během dokopné slyšeli několikrát :-) Chtěl bych poděkovat fanouškům, kterých přišlo hodně a zůstali s námi i na dokopnou, která se povedla po všech stránkách. Sezona je za námi a je třeba se připravit pořádně na další, protože musí být z naší strany výrazně lepší, než právě uplynulá.




Sestavy


TJ Blaník Strunkovice B
M. Turek [-] - P. Beneš [-] , R. Žurek [-] , J. Koloušek [-] , D. Hnátek [-] , J. Kureš [-] , S. Pelech [-] , J. Brych [-] , R. Rebeta [-] , R. Kašpar [-] , M. Jílek [-]

SK Svatá Maří Magdaléna
D. Kavan [-] - V. Vondrášek [-] , M. Skalický [-] , V. Topka [-] , P. Sýs [-] , T. Rod [-] , V. Janda [-] , F. Topka [-] , J. Bláha [-] , R. Skalický [-] , T. Hubáček [-]

Hráči zápasu: M. Turek , I. Šimčík , J. Brych , M. Jílek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: NEUMANN Karel - BARTÁK Tomáš, CHVÁL Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Strunkovičtí Svaté Máří dají poslední nálož.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích