1:1
(0:0)
75. V. Hovorka (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 17:00

27.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva góly během minuty, lhenické béčko remízovalo s Borovou Ladou


Branky


76. V. Wimberský - 75. V. Hovorka (p.)
11

Záložní tým, ač hrál doma po zápase A týmu, využil hráčů z kádru „áčka“ minimálně, aby jeho průběh kopíroval předchozí domácí utkání, a to především v neproměňování gólových možností. Tentokráte na to, na rozdíl od těch minulých doma, rezerva doplatila ztrátou bodů.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hraničáři, ač hrající o deseti, odolali vstupní převaze domácích rezervistů, kteří především P.Lukšovským neproměnili několik gólových „tutovek“. Hosté dále pozorně bránili, dále odolávali náporu domácích, jimž ve 39.´nebyla pro sporný „ofsajd“ uznána sudím branka. Postupem hracího času se více osmělovali a v občasných brejcích zahrozili lhenické brance. A tak za smírného bezbrankového stavu vstoupily oba týmy do druhého poločasu.

 

Obraz hry se příliš nezměnil, dobývání branky hraničářů pokračovalo za odvážnějších, nebezpečnějších a častějších jejich výpadů, při nichž několikrát úspěšně zasahoval i gólman Boška. Zastavení jednoho z nich, v 75.´ v šestnáctce, posoudil rozhodčí jako nedovolené a z nařízené penalty šli hosté Hovorkou překvapivě do vedení (0:1). Dlouho se z něho  neradovali, neboť hned o minutu později (v 76.´) srovnal zkušený Wimberský na 1:1. Tím však byl střelecky gólový prach pro tento zápas oboustranně vypálen., ač plejáda zahazovaných brankových nabídek stran domácích pokračovala. Byli to nakonec ale hraničáři, kteří mohli v 87.´ strhnout vítězství na svou stranu, když J.Krotký vykopl balón z jejich střeleckého zakončení z brankové čáry. Lheničtí rezervisté tak plichtou přišli doma zbytečně o dva body.

 

AUTOR: JAN BUMBA



Sestavy


SK Lhenice B
P. Boška [-] - J. Prenner [-] , P. Lukšovský [-] , D. Lukač [-] , V. Pilát [-] , S. Bečvář [-] , J. Sura [-] , J. Krotký [-] , P. Vincik [-] , P. Starý [-] , R. Houška [-]

TJ Hraničář Borová Lada
J. Miko [-] - M. Rypl [-] , M. Vokurka [-] , V. Hovorka [-] , L. Lebeda [-] , M. Smatana [-] , M. Jakš [-] , L. Miko [-] , M. Dvořák [-] , M. Horejš [-] , I. Hrazánek [-]

ŽK: 59. J. Prenner , 59. P. Šíma , 74. V. Pilát , 82. P. Lukšovský - 64. L. Lebeda , 80. M. Jakš .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Heinzl Václav - SURA Jan (N), HUŠEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Peckářská rezerva je doma silná a bude brát body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích