3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 17:00

27.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase plném šancí vyhrál domácí Dub


Branky


35. P. Friš , 46. P. Friš , 75. L. Friš - 76. I. Šimčík
11

Hostujicí rezerva měla tradičně problémy se sestavou, navíc stoper Kašpar šel vypomoci A týmu. Zápas nabídl spoustu šancí ve kterém se ve výborném světle předvedli oba brankáři. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení šel domácí Dub brankou Pavla Friše

Lépe začala hostujicí rezerva. Michal Jílek hned v úvodu zápasu zatáhl míč do vápna, ale zvolil místo nahrávky nepřesnou střelu nad. Krátce na to se Jílek znovu prosadil přes domácí obranu, ale na jeho nahrávku před prázdnou branku Šimčík nedosáhl. Pak se Pelech prokličkoval přes čtyři domácí hráče, překonal i domácího brankáře Nováka, ale domací obránce vykopl míč z brankové čary. Z protiútoku našel Pavel Friš přesným centrem osamoceného Noska, ale ten trestuhodně bránu minul. Pak se dostal do úniku Humpolák, ale ve své šanci trefil náruč brankáře hostí. Na druhé straně poslal Hnátek přesný centr na hlavu Šimčíka a ten trefil břevno domácí branky, dorážku poslal Jílek ve skluzu nad branku. Po další akci střílel Šimčík těsně nad. Pak rozjel hezkou akci Pelech a přes Jílka se dostal míč až k Šimčíkovi, jeho šanci vychytal s pomocí tyče domácí Novák. Pak hosté zbytečně na vlastní polovině uspěchali rozehrávku, ztratili míč a Pavel Friš šel sám na brankáře Turka, kterého s přehledem překonal 1:0. O dvě minuty později se na velkém vápně uvolnil Nosek, ale jeho štiplavou střelu Turek vyrazil. 

Hostující tým snížil, ale domácí tým přidal třetí branku

Začátek druhého poločasu zachytil hosty ještě hlavou v kabině. Ihned po rozehrávce obehrál Nosek obránce Kolouška, přes kterého se dostal vápna, jeho střelu z úhlu hostujicí brankář stihl ještě vyrazit, ale Pavel Friš se už v zakončení zblízka nemýlil 2:0. Ihned po rozehrávce, vytvořila hostujicí obrana neuvěřitelnou hrubku a Pavel Friš šel úplně osamocen na brankáře Turka, ten ho ale vynikajícím zákrokem vychytal. Hosty to neprobalo a v další vyložené šanci minul bránu hostí Nosek. Pak se po akci Ladislava Friše dostal sám před brankáře Turka Pavel Friš, ale ani on hostujicí brankáře nepřekonal. A další šance domácích, Nosek se uvolnil ve vápně, ale jeho golovou střelu výborně vytáhl Turek a dorážka Ladislava Friše šla vedle. A to domácí mrzelo. O minutu později dostal hezkou kolmici Ivan Šimčík kličkou si poradil s brankářem Novákem a do prázdné branky snížil 2:1. Hostujicí tým se hnal za vyrovnáním a po rohovém kopu překonal domácího brankáře hlavičkou Hnátek a domácí tým vykopával míč z branky ven. Hosté reklamovali branku, přestali hrát a než se zformovali tak se dostal až před brankáře Turka Ladislav Friš a podél brankáře hostí zvýšil na 3:1. Hostujicí tým se nevzdával a další akci zakončil Jílek jen těsně vedle. Krátce na to se dostal před brankáře Nováka hostujicí Šimčík, ale míč mu odskočil a domácí brankář si se šancí poradil. Další šanci Pelecha vykopl Novák až na brankové čáře. Na druhé straně si pohrál s hostujicí obranou ve vápně Nosek, ale jeho tutovku vychytal brankář Turek. Po další akci Ladislava Friše šel sám na brankáře domácí Nosek, ale jeho pokus o kličku hostujicí Turek zlikvidoval. Další šanci měl domácí Bartůněk, ale ve své šanci trefil hostujicího brankáře. Hostujicí tým zahrozil z rohu, kdy Kašpar jen těsněl minul míč mířící před branku. Poslední akci předvedl domácí Nosek, ten se znovu uvolnil ve vápně hostí,ale jeho bombu pod břevno vytáhl výborně Turek. Poté už rozhodčí Harvalík ukončil zápas, který nabídl opravdu hodně šancí na obou stranách.



Ohlasy k zápasu



TJ Blaník Strunkovice B
Václav Petrlík (trenér): Horko těžko jsme dávali sestavu dohromady. Na hřišti se pak hrál ofenzivní fotbal a nebýt výborných výkonů obou brankářů tak to taky mohlo skončit 8:8. My měli i v zakončení smůlu. Dvakrát zvonila konstrukce domácí branky, dvakrát to domácí vykopávali z branky. Škoda na nějaké body bylo.



Sestavy


TJ Dub
V. Novák [-] - L. Vojta [-] , D. Nosek [-] , P. Friš [-] , L. Friš [-] , R. Bartůněk [-] , P. Stropnický [-] , M. Knopp [-] , M. Kocourek [-] , L. Humpolák [-] , V. Pits [-]

TJ Blaník Strunkovice B
M. Turek [-] - P. Mottl [-] , I. Šimčík [-] , R. Landgráf [-] , J. Koloušek [-] , D. Hnátek [-] , M. Kašpar [-] , J. Kureš [-] , S. Pelech [-] , D. Smataník [-] , M. Jílek [-]

ŽK: 30. R. Bartůněk .
Hráči zápasu: V. Novák - M. Turek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - BÁRTA Pavel (N), NOVÁK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hosté jsoun kompaktní tým a domácím nedají nic než výlov rybníka.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů