Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2019 14:00

26.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strunkovické béčko ukázalo, že nic se nemá vzdávat. Bod vybojovalo ze stavu 1:5!


Branky


8. J. Kureš , 42. M. Jílek , 52. S. Pelech , 61. J. Hálek , 66. M. Jílek - 14. V. Vlášek , 17. P. Novák , 21. P. Fux , 28. J. Záhorka , 36. P. Novák
9

Souboj rezerv nabídl divokou remízou. Hostující tým Netolic vedl už 5:4, ale domácí tým to nezlomilo a vybojoval nakonec zaslouženě bod.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v režii rezervy Netolic

Zápas začal lépe domácí tým. Výkop brankáře Turka přelétl obranu hostí a Jiří Kureš poslal domácí do vedení 1:0. Vyrovnání, ale přišlo brzo. Dobře zahraný roh Záhorky trefil hlavou nechytatelně Václav Vlášek 1:1. O tři minuty později zahrál dobře přímý kop Vlášek a Pavel Novák v obležení tří domácích poslal hlavou hosty do vedení 1:2. Domácí tým úplně vypadl z role a o další tři minuty později prošel nerušeně do vápna Pavel Fux a s přehledem zvýšil na 1:3.

 

Další branku mohl přidat Lukáš, který postupoval ze strany sám na brankáře Turka, ale ten jeho bombu pod břevno vytáhl na roh. O chvíli později dostal míč na penaltu nikým neobsazený Jan Záhorka a přesnou ranou k tyči zvýšil už na 1:4. Za domácí mohl snížit Hálek, ale z dobré pozice nepřekonal brankáře hostí. Další šanci vytvořil domácí Jílek, který poslal před branku hezký míč, ale Kureš na něj nedosáhl. Další šance přišla po rohu domácích, kdy nikdo nebyl schopen dorazit z malého vápna míč do prázdné branky.

 

A tak udeřilo na druhé straně. Pavel Novák vyhrál souboj s Landgráfem, udělal kličku domácímu brankářovi a zvýšil už na 1:5. Další branku mohl přidat Rejhon, ale svůj nájezd ze strany zakončil vedle. Naopak na druhé straně se dostal do úniku Michal Jílek, který udělal kličku brankáři a z těžkého úhlu trefil odkrytou branku 2:5. I tak byl první poločas v jasné režii hostí.

 

Domácí tým zápas vyrovnal

Druhý poločas domácí tým výrazně přidal a na hřišti to bylo znát. Krátce po příchodu z kabin se prosadil Stanislav Pelech, po přesné přihrávce Hálka 3:5. Domácí tým vycítil šanci a začal mít více ze hry. Další akci zakončil Beneš pouze střelou do brankáře. Další akce, ale už brankou skončila. Po hezké kombinaci Beneše, Jílka a Kureše se dostal míč až k Janu Hálkovi, který tvrdou ranou snížil na 4:5. Vyrovnat mohl Beneš, ale místo střely ve vápně volil ještě kličku a jeho pokus o střelu byl zablokován.

 

Další akci už ale Beneš vyřešil výborně. Svůj únik po straně zakončil přesnou přihrávkou na Michala Jílka a ten vyrovnal na 5:5.

 

Dokonat obrat mohl Beneš, který šel ze strany sám na brankáře Rokůska, ale svou střelu poslal do náručí hostujícího brankáře. Domácí tým se hnál za další brankou, ale zapomínal na zadní vrátka. A tak po akci Fuxe šel sám na brankáře Turka Šlemar, kterého domácí brankář vychytal. Chvíli na to, poslal nebezpečný míč do vápna Fux, stoper Kašpar tečoval míč do protipohybu brankáře Turka, který předvedl vynikající reflex a zastavil míč na brankové čáře a poradil si i s dorážkou Šlemara.

 

Rozhodnout mohl Pelech, ale místo střely volil nepřesnou přihrávku na Kureše. Na druhé straně se proháčkoval až před domácího brankáře Novák, ale jeho šanci Turek zlikvidoval. Na druhé straně poslal dobrý míč před branku Beneš a Jílkovi chybělo pár centimetrů, aby zakončil hlavou do prázdné branky. Rozhodnout mohl opět Novák, tentokrát se prosadil přes obránce Kolouška, ale znovu nechal vyniknout domácího Turka. V posledních vteřinách mohl rozhodnout Novák, který se znovu dostal levé straně domácích až před brankáře Turka, ale jeho dělovka skončila na břevně a následné dorážky zablokoval Brych. Pohledný zápas tak skončil zaslouženou remízou.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Blaník Strunkovice B
Václav Petrlík (trenér): Byl to hezký ofenzivní zápas na obě strany. První poločas patřil hostím, druhý poločas zase nám. Remíza je zasloužená. Hráčům děkuji, že i za stavu 1:5 to nevzdali a vybojovali bod.




Sestavy


TJ Blaník Strunkovice B
M. Turek [-] - R. Žurek [-] , R. Landgráf [-] , P. Beneš [-] , J. Brych [-] , D. Hnátek [-] , J. Kureš [-] , S. Pelech [-] , R. Kašpar [-] , J. Vlach [-] , M. Jílek [-]

1. FC Netolice B
F. Rokůsek [-] - M. Rybáček [-] , P. Šlemar [-] , P. Novák [-] , J. Rejhon [-] , D. Hlavatý [-] , V. Vlášek [-] , P. Fux [-] , J. Záhorka [-] , J. Šulc [-] , P. Caletka [-]

ŽK: 57. J. Koloušek , 65. J. Brych , 79. J. Vlach , 85. J. Hálek - 32. D. Hlavatý .
Hráči zápasu: P. Beneš , J. Hálek , M. Jílek - V. Vlášek , P. Novák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Heinzl Václav - BENEŠ Václav (N), DVOŘÁK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

V souboji sousedských rezerv se to skončí po sousedsku remízou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích