Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 17:00

26.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volary si doma zastřílely


9

Report zaslal Ladislav Beran. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Soupeř ze Svaté Máří Magdalény neměl svůj den a jejich patronka byla zřejmě na dovolené.

 

Volarští šli od začátku za třemi body a na svém letišti nedali hostům z pod Mářského vrchu šanci.

 

Volarskou demolici hostí zahájil již v osmé minutě nejlepší hráč domácích T.Kočárek a potom to přišlo. Každých sedm minut gól, v patnácté Podracký přidává druhý a ve 22. minutě matador L. Hybner nádhernou samostatnou akci zakončil bodlem pod břevno. Tím bylo hotovo a zápas byl jasnou záležitostí Tatranu. Deset minut klidu a ve 33. minutě O. Nechutný přidává čtvrtý a do poločasu ještě L.Iliev pátý a tak si oba stopeři domácích udělali gólovou radost.

Domácí navyšovali vedení

Druhý poločas se v takovém vývoji dohrává a domácí tak činili. Pochválit je musím, že to byla aktivní údržba a soupeř, který rezignoval, dostal ještě čtyři přídavky na cestu. Hned v úvodu druhého dějství účet opět otevírá v 47. minutě Kočárek, ve 49. minutě Michal Sedlák dává sedmičku a je na dlouho klid. Až v závěru utkání v 80. minutě Michal Sedlák zvyšuje svým druhým gólem v zápase na osm a celé trápení hostí končí v 83. minutě gólem, který byl tak trochu polovlastní a zapsán pod něj je nejstarší hráč domácích Václav Kubát.

 

Volarští si tak o hokejové semifinálové sobotě zastříleli tak, že hokejisté by to mohli závidět. Tři body jsou doma a za týden hostí volarští silnou rezervu Vacova.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Volary
Emil Podracký (vedoucí): Dnes není co řešit. Od začátku to bylo jen otázkou první branky a potom jsme již hráli v pohodě. Byla to pro nás velmi dobrá příprava na příští sobotu, kdy hostíme Vacovské béčko. Mářtí dnes, neměli den a hlavně my jsme jim toho moc nedovolili a tak Jarkáč (brankář Tatranu Jarkovský) má pěknou nulu na kontě.




Sestavy


TJ Tatran Volary
J. Jarkovský [-] - S. Mach [-] , V. Kubát [-] , D. Kučera [-] , M. Sedlák [-] , L. Hybner [-] , V. Svěchota [-] , M. Sedlák [-] , T. Kočárek [-] , M. Podracký [-] , L. Iliev [-]

SK Svatá Maří Magdaléna
M. Magurský [-] - M. Skalický [-] , V. Topka [-] , P. Sýs [-] , T. Rod [-] , P. Novotný [-] , F. Topka [-] , D. Kavan [-] , R. Skalický [-] , T. Hubáček [-] , J. Bláha [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: TRNĚNÝ Jan - ZLOCH František, POSPÍŠIL Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Volarští po výprasku v Husinci se doma srovnají a Maří porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích