3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 15:00

23.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Borová Lada ve druhém poločase přetlačila vzdorující oslabenou rezervu Strunkovic


Branky


10

Rezerva Blaníku měla veliké problémy s početnou marodkou, která se jí ještě po tomto zápase rozšířila. A tak i přes velikou bojovnost hostí zvítězila domácí Borová Lada. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil bez branek

Pro hosty začal zápas špatně a hned po dvou minutách musel pro zranění střídat útočník Kureš. Přesto úvod patřil hostím a krásnou střelu Kolouška zastavilo břevno. Po něm zkoušel dvakrát štěstí z dálky důrazný Jílek, ale pokaždé trefil domácího Mika. Domácí tým se do první šance dostal až po dvaceti minutách a hned to byla vyložená šance. Sražený míč se dostal ve vápně až k Hovorkovi, kterého ve vyložené pozici vychytal hostující Turek. Hostující tým odpověděl střelou Pelecha po akci Landgráfa. Další šanci připravil Mottl, pro Hrubiška, ale ten tak dlouho váhal, až vystřelil hodně vedle. Pak přišla pro hosty druhá pohroma, když se zranil stoper Miroslav Kašpar. Následně mohla jít Borová Lada do vedení. Hovorka se proháčkoval ve vápně až před brankáře Turka, ale mířil pouze do brankáře Strunkovic. Hostující tým bojoval a vepředu spoléhal na šikovného Jílka. Útočník Strunkovic se znovu dostal do několika zakončení, ale nemířil přesně. Domácí tým mohl jít do vedení po rychlé akci, kdy Turek hasil na poslední chvíli skluzem mimo vápno únik Lebedy. V už nastaveném čase rozehrála domácí Borová Lada rychle přímý kop a Hovorka se ocitl podruhé sám před brankářem Turkem. Ten, ale znovu domácího útočníka vychytal.

 

Domácí tým strhl vedení na svoji stranu

Druhý poločas začal závar po rohovém kopu domácích, když Landgráf vykopával míč až na brankové čáře. Domácí Borová Lada v těchto chvílích měla více ze hry a po další akci poslal Smatana přesný míč před branku. Ke kterému se na zadní tyči dostal osamocený Hovorka, jehož střelu do odkryté brány výborně zlikvidoval Turek a následnou dorážku po teči hostujícího brankáře vykopával z brankové čáry Koloušek. Nakonec mohli jít do vedení hosté. Pelech našel ve vápně volného Jílka a ten trefil pouze náruč domácího brankáře. A tak udeřilo na druhé straně. Přišel dlouhý aut do vápna hostí, kde nebyl nikdo z hostí schopen odkopnout míč a Ladislav Lebeda zblízka překonal brankáře Strunkovic 1:0. Hostující tým vrhl všechny síly do útoku, ale domácí tým poctivě bránil. Navíc po dalším dlouhém odkopnul hostující obránce míč pouze na velké vápno, odkud ho napálil do šibenice Martin Smatana 2:0. Domácí tým se zatáhl a hrál pouze na brejky. Strunkovice mohl dostat do hry znovu agilní Jílek, ale jeho nádherná střela jen těsně minula bránu. Těsně vedle mířil i mladý Hnátek. A tak přišel dlouhý nákop domácích, Václav Hovorka se dostal k míči, pohrál si s hostující obranou a sám před brankářem Turkem už nezaváhal. Za hosty mohl snížit obránce Koloušek, ale svou šanci poslal vysoko nad branku. Poslední dvě šance měl domácí Hovorka, ale ani jedna z jeho šancí neskončila za zády brankáře Turka.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Blaník Strunkovice B
Václav Petrlík (trenér): Dneska se nám to všechno sesypalo. Už kvůli zraněním byl velký problém se sestavou a pak se nám během poločasu ještě zraní dva hráči. Do pole tak museli kluci, kteří dlouho nehráli. Tým bojoval, ale nestačilo to. Bohužel branky padly po našem nedůrazu a špatně řešených odkopech, kdy míč připravíme domácím na velké vápno místo odkopu do autu.



Sestavy


TJ Hraničář Borová Lada
J. Miko [-] - V. Hovorka [-] , L. Lebeda [-] , M. Rypl [-] , M. Jakš [-] , M. Smatana [-] , M. Dvořák [-] , L. Miko [-] , A. Nahodil [-] , M. Horejš [-] , M. Vokurka [-]

TJ Blaník Strunkovice B
M. Turek [-] - R. Rebeta [-] , P. Mottl [-] , R. Landgráf [-] , M. Kašpar [-] , J. Koloušek [-] , D. Hnátek [-] , J. Kureš [-] , S. Pelech [-] , R. Kašpar [-] , M. Jílek [-]

Hráči zápasu: L. Lebeda , V. Hovorka - M. Turek , M. Jílek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ZLOCH František - MIKO Ladislav (N), BENEŠ Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích