Volary nadělovaly


Branky


12

Ve Volarech padlo osm branek a ze všech se radoval domácí tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase vedli

Domácí tým šel do utkání jako velký favorit. Na jaře neprohrál a v obou zápasech, které odehrál předved solidní fotbal.

 

Hosté v minulém kole získali bod, ale ve Volarech na velkém hřišti se ztratili hned v úvodu zápasu. Volarští do zápasu vlétli a již v první minutě z dobré pozice minul Kubát. Domácí stupňovali tlak a v 5. minutě Martin Sedlák posílá volarské do vedení. Ráz utkání byl dán, domácí se zklidnili a hosté rychle ztratili odvahu. Po brance volarští vypli a trvalo jim téměř celý poločas, než přidali další branky. Hosté v této fázi zkoušeli brejky, ale obrana Volar byla pevná a vltavické nepustili k ničemu. Domácí hráli na půl plynu, ale šancí i tak bylo dost. I v této části utkání se ukázalo, že problém je koncovka a tak Nechutný, Kubát, Martin Sedlák či Petr Vairich byť byli ve vynikajících příležitostech branku nedali. Blížil se konec poločasu a domácí diváci, kterých se sešlo na pět desítek byli nekompromisní a chtěli fotbal i branky. Čekali až do 39. minuty, kdy se prosadil aktivní Petr Vairich a když minutu před koncem Vladan Svěchota dává jistotu třetí brankou jde se do kabin s dobrým náskokem.

Domácí navyšovali vedení

Druhý poločas to byla půlhodinová jízda plná gólů. Již po třech minutách této části přidává nejlepší střelec domácích Vladan Svěchota čtvrtý gól. Od této chvíle je na hřišti jen jeden tým a čeká se, jaký příděl pošlou proti proudu Vltavy studené vltavickým. V 55. minutě kompletuje Vladan Svěchota hatrik a v 61. minutě z pokutového kopu zvyšuje Zdeněk Dočekal. Koncovku si bere ten nejzkušenější a to v 75 a 77. minutě Václav Kubát matador týmu vytahuje skóre na osmičku pro domácí. Zápas se dohrál v pohodě a Tatran pokračuje v jarní krasojízdě.

 

 

Na zápase fotil a report zaslal Ladislav Beran. Děkujeme!



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Volary
Emil Podracký (trenér): Dnes za první poločas trochu nervy, když jsme po gólu v úvodu nepochopitelně vypli. Konec poločasu a druhá půle již byla jasně pro nás a za výkon klukům děkuji. Navázali jsme na dobrý podzim a don jara jsme nastoupili parádně. Dnes to byl zejména ve druhém poločase dobrý zápas a na tomto bychom chtěli dál stavět.




Počet diváků: 60. Rozhodčí: Heinzl Václav - KOČÁREK Tomáš (N), POKORNÝ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
30. 3. 2019 20:35
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tatran zahájil jaro ziskem šesti bodů ze dvou utkání.Hornovltavičtí získali v minulém kole bod, ale pod Bobíkem nevyhrají.