2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2019 14:00

17.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strunkovické béčko si vysloužilo bod v poslední minutě!


Branky


6

Rezervu Blaníku čekal tým Zbytin a domácí tým byl favoritem. Ovšem oproti podzimu chybí domácím zraněný kanonýr Šimčík a potýkají se i se zdravotními problémy některých hráčů a tak je čeká velice těžké jaro.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující tým zaskočil domácí

Lépe do zápasu vstoupil překvapivě hostující celek. Hned na začátku se do zakončení ve vápně dostal Hábich, ale domácí brankář Turek jeho prudkou střelu k tyči vyškrábl konečky prstů. Krátce na to se objevil na malém vápně Dyba, ale jeho hlavička skončila vedle. Domácí tým působil zakřiknutě a přišel trest. Míč se ve vápně dostal znovu k Petru Hábichovi a ten tentokrát domácího brankáře tvrdou ranou překonal - 0:1.

 

Tato branka domácí probudila a Kureš povedenou ranou prověřil Sochu. Krátce nato přišlo vyrovnání. Michal Jílek ukázal ve vápně přehled a z těžké pozice přehodil hostujícího brankáře - 1:1. Zdálo se, že by tato branka mohla domácí ještě více nabudit, ale jejich hra byla plná nepřesností. Naopak hostující tým podnikl další útok, na jehož konci přišel centr ze strany, který trefil krásně patičkou přes hlavu nechytatelně ke vzdálenější tyči František Šnajd - 1:2. Domácí celek se snažil rychle vyrovnat, ale chyběla přesná finální fáze a obrana Zbytin v čele s výborně hrajícím stoperem Véberem si vždy poradila. První poločas tak skončil vedením hostí.

 

Richard Landgráf v poslední minutě vyrovnal

Do druhého poločasu nastoupil domácí celek aktivně se snahou zápas otočit. A přišla veliká šance na vyrovnání, Pelech si na penaltě poradil se dvěma obránci, ale místo zakončení hledal nahrávkou Kureše. Ten ale na míč před brankou nedosáhl. Krátce nato trefil Kureš z přímého volného kopu tyč. A do třetice domácí tým, tentokrát Landgráf z přímého kopu mířil do míst, kde stál brankář Socha. Hostující celek odpověděl střelou Lebedy z přímého volného kopu, kterou Turek nadvakrát chytil.  Vyrovnání domácím mohl zařídit aktivní Kureš, ale při pokusu o kličku brankáři se zahnal do těžkého úhlu a jeho nahrávku před branku  žádný spoluhráč nezakončil. Na druhé straně se výborně na hranici vápna uvolnil hostující Lenc, ale jeho střelu pod břevno výborně vyškrábl Turek. Ten se vyznamenal i o chvíli později, kdy parádním zákrokem zlikvidoval ze sedmi metrů volej Lebedy.

 

Hostující kapitán Lebeda si střihl další minisouboj s domácím kapitánem o chvíli později. Jeho polovysokou střelu k tyči, ale znovu zlikvidoval domácí brankář. Nakonec neproměňování šancí hosty mrzelo. Domácí celek vrhl všechny síly do útoku. Nejprve Kureš trefil znovu brankáře Sochu. Krátce nato se před hostujícího brankáře proháčkoval Mottl, ale místo zakončení přihrával ještě Žurkovi do ofsajdu. V nastavení se už, ale domácí celek dočkal. Jílek poslal přesný centr na zadní tyč, kde ho zalepil Richard Landgráf, šikovnou zasekávačkou posadil na zadek hostujícího obránce a nekompromisní ranou vyrovnal - 2:2. Zápas tak skončil dělbou bodů. Zbytiny za týden přivítají na svém hřišti Zdíkov. Domácí Blaník jede do Nebahov.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Blaník Strunkovice B
Václav Petrlík (trenér): Úvod zápasu jsme prospali a pustili soupeře zbytečně do vedení. Podařilo se nám sice vyrovnat, ale soupeř znovu odpověděl krásnou i když opravdu hodně šťastnou brankou. V naší hře bylo plno nepřesností a špatně vyhodnocených situací. V druhém poločase jsme se dostali do velikých šancí, ale místo zakončení hledáme spoluhráče, protože chceme vše vykombinovat až do prázdné branky. Nakonec se nám podařilo v poslední minutě vyrovnat Ríšou Landgráfem. Máme aspoň bod, ale chtěli jsme tři, navíc se nám k už tak početné marodce zranil Martin Mrázek. Z našeho týmu předvedl dobrý výkon bojující Ríša Landgráf společně s brankářem Mírou Turkem, který nás především v druhém poločase několikrát podržel. Z hostujícího týmu se mi líbil výkon kapitána Lebedy a stopera Vebera,




Sestavy


TJ Blaník Strunkovice B
M. Turek [-] - P. Mottl [-] , M. Kašpar [-] , R. Landgráf [-] , M. Mrázek [-] (83. P. Harvalík [-] ) , J. Koloušek [-] , J. Kureš [-] , S. Pelech [-] , R. Kašpar [-] , R. Žurek [-] , M. Jílek [-]

TJ Zbytiny
P. Socha [-] - J. Véber [-] , D. Dyba [-] , O. Parus [-] (82. F. Šnajdr [-] ) - V. Šnajdr [-] , P. Hábich [-] , P. Lebeda [-] , K. Hettner [-] , L. Václavík [-] - Z. Lenc [-] , J. Sedlák [-] -

ŽK: 65. R. Kašpar , 75. J. Koloušek - 52. O. Parus , 57. V. Šnajdr .
Hráči zápasu: M. Turek , R. Landgráf - P. Lebeda , J. Véber .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Sýkora Pavol - BENEŠ Václav (N), NOVÁK Štěpán (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Zde není co řešit jednoznačně jedna.