Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 10:30

30.kolo, Pražský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tempo podlehlo Třeboradicím, v utkání padlo osm branek


Branky


0

Přestože první poločas skončil bez branek, ten druhý jich nabídl hned osm. Většinu z nich, tedy pět, vstřelili hosté a připsali si tak v posledních kole další tři body do tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první šanci utkní se ocitl Viktorin, toho ale zastavil domácí Prucek. Tempo odpovědělo střelou Kadlece, která si však cestu mezi tři tyče nenašla. Ve 20. minutě střílel Votava po přímém kopu pouze doprostřed brány. Poté došlo k nedrozozumění v obraně hostů, kterého málem využil Klouček, Dufek však dokázal vytěsnit jeho střelu mimo branku. Následně zakončoval po centru Viktorin, trefil ale pouze boční síť. První poločas tak branku nepřinesl.

 

Brankový účet otevřel ve 49. minutě Viktorin, který se prosadil hlavou po přímém kopu. Uběhlo jen šest minut a Viktorin se trefil podruhé, nyní mu šanci připravil svou přihrávkou Grznár. V 64. minutě vedli hosté už o tři branky. Tentokrát Viktorin poslal míč Grznárovi, který uklidil míč do branky. V 70. minutě se v dobré pozici ocitl Viktorin, ještě však přihrával volnému Novákovi, který upravil skóre na 0:4. V 71. minutě dokázali domácí snížit, když se trefil Žalud. Poté se páradně trefil Perl - 2:4. V 80. minutě však hosté opět odskočili na tříbrankový rozdíl, když přidal svůj druhý gól Grznár. Minutu před koncem se domácím podařilo znovu snížit, svůj druhý gól přidal také Žalud. To bylo ale v utkání vše. 

 

 



Sestavy


FC Tempo Praha
J. Kuchař [-] - P. Prucek [-] , M. Vrzal [-] , M. Netušil [-] , V. Kalina [-] (64. P. Baroch [-] ) - J. Hendrich [-] (46. J. Žalud [-] ) , D. Perl [-] , L. Tománek [-] , J. Klouček [-] , D. Kadlec [-] - J. Hurka [-] (70. P. Dedek [-] )

SK Třeboradice
T. Dufek [-] (46. J. Horejš [-] ) - D. Hruška [-] , M. Votava [-] (65. J. Jedlička [-] ) , L. Pechač [-] , T. Pechač [-] - T. Kundera [-] , M. Čáp [-] , P. Viktorin [-] , P. Grznár [-] , J. Novák [-] - R. Farkaš [-]

ŽK: 78. P. Viktorin .
Hráči zápasu: J. Žalud - P. Grznár , P. Viktorin .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.