1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2019 11:00

16.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volary na prachatické umělce přetlačily na úvod jara rezervu Strunkovic


Branky


15

Kvůli vývoji počasí byl úvodní zápas soutěže přeložen na umělou trávu do Prachatic na hřiště u Národní školy. Dalo se očekávat, že menší hřiště bude více vyhovovat domácím Volarům, které mají důraznější tým. Zápas nakonec nabídl spoustu nepřesností, hodně soubojů, ale i spoustu zahozených šancí. Nakonec o zápas rozhodla jedna branka.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Lépe začalo hostující mužstvo. Dlouhý pas za obranu si zpracoval Jan Žurek, ale zkušený brankář Taranza ho vychytal a skvěle si poradil i s následnou dorážkou.  Domácí celek odpověděl šancí Svěchoty, který pronikl do vápna, ale jeho obstřel na zadní tyč vyrazil Turek.  Poté míč na svých kopačkách držel hostující celek, ale nedařilo se mu dostat do zakončení. Až ve 30. minutě se opřel do míče mladý Hnátek a jeho střelu pod břevno vytáhl znovu skvěle Taranza. Poté o sobě dal vědět domácí celek. Nejprve Svěchota povedenou ranou prověřil hostujícího Turka. Krátce na to Svěchota našel na malém vápně Sedláka, ale ten ve vyložené šanci přestřelil. Po dalším závaru v hostujícím vápně střílel Kočárek, ale jeho střelu vykopl na brankové čáře brankář Turek. Hostující celek zahrozil z rohového kopu, ale Kurešova hlavička skončila vedle. Poslední šanci prvního poločasu měl domácí Sedlák, ale jen těsně nedosáhl na centr o Svěchoty.

 

Zápas rozhodl Svěchota

Do druhého poločasu nastoupil domácí celek aktivně a hostující celek měl co dělat, aby neinkasoval. Po dobře kopnutém rohovém kopu se dostal do zakončení  Pospíšil, ale jeho razantní zakončení zlikvidoval na brankové čáře Turek. Krátce na to se hnal do šance Svěchota, ale míč mu z kopaček sebral hostující brankář. Další šanci domácích měl Vairich, který se na hranici velkého vápna uvolnil a jen těsně minul hostující branku. A po dalším centr Svěchoty netrefil hlavou zblízka ani Sedlák. Rozhodující branka přišla v 57. minutě. Hostující celek ztratil u vápna domácích míč, domácí celek vyrazil do rychlého protiútoku, na jehož konci byl Vladan Svěchota, který si ve vápně poradil na výbornou a jeho křižná střela na zadní tyč zapadla s přispěním hostujícího obránce přesně k tyči 1:0.

 

Po této brance se domácí tým zatáhl a hostující celek se snažil o vyrovnání. A to mohlo přijít po rohu Pelecha, ale Kureš minul odkrytou branku. Volar.  Vyrovnání mohlo přijít pár minut před koncem. Předstoper Landgráf se výborně dostal až před Taranzu ,ale i on branku minul. Hostující celek už hodně otevřel hru a domácí toho mohli využít. Svěchota potáhl míč a připravil stoprocentní šanci pro Vairicha. Ten střílel z malého vápna do odkryté brány, ale jeho střelu výborně vytáhl hostující brankář Turek, který si následně poradil i s dorážkou Pospíšila a s další dorážkou Svěchoty. Přesto to domácí nemuselo mrzet, protože za tohoto stavu byl zápas ukončen. Tým Volar se výhrou dotáhl právě na rezervu Strunkovic a za týden jede do Zdíkova. Hosté přivítají doma Zbytiny.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Blaník Strunkovice B
Miroslav Turek (kapitán): Zápas byl spíše boj, bylo v něm hodně nepřesností. Navíc malé hřiště nám úplně nesvědčilo I tak bylo k vidění spousta šancí na obou stranách. Nakonec rozhodl nejlepší hráč na hřišti Svěchota, který zakončil přesně k tyči brejk domácích. Zbytek zápasu se domácí celek soustředil na obranu a nám se těžko dostávalo do zakončení. Přesto jsme si vypracovali dvě tutové šance, ale ani jednu jsme neproměnili. Zápasu by slušela spíše remíza. Domácím gratuluji ke třem bodů a my musíme za týden doma zabrat a vyhrát.



Sestavy


TJ Tatran Volary
M. Taranza [-] - T. Kočárek [-] , M. Sedlák [-] , P. Vairich [-] , Z. Dočekal [-] , V. Svěchota [-] , M. Pospíšil [-] , M. Trost [-] , M. Podracký [-] , S. Mach [-] , L. Iliev [-]

TJ Blaník Strunkovice B
M. Turek [-] - P. Harvalík [-] , D. Hnátek [-] , R. Rebeta [-] , J. Koloušek [-] , R. Kašpar [-] , J. Žurek [-] , S. Pelech [-] , P. Mottl [-] , R. Landgráf [-] , J. Kureš [-]

ŽK: 62. M. Podracký - 60. J. Koloušek , 89. J. Kureš .
Hráči zápasu: M. Taranza , V. Svěchota - M. Turek , R. Kašpar .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - PÁNEK Milan, SEDLÁK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 3. 2019 20:16
at se nikdo na mně nezlobí,ale tohle ofspt nezvládl. Že se to přeložilo na takové hřiště, no dejme tomu, ale že svaz rozhodne den předem o změně času, tak to je přespříliš. Jak si toto vůbec můžou dovolit???? Každý má připravený nějaký plán a třeba i pracovní povinosti. Zase se ukázalo že svaz si může dělat co chce a nikoho se neráčí ptát. Další věc, na tomto trpí fotbal, Tam se fotbal totiž hrát nedá a to vyhovovalo Volarům. Nicméně jim patří gratulace. A ještě úsměvná vec - delegace Pánka aby si něco vydělal....
17. 3. 2019 12:44
Naprostý souhlas, někdo má povinnosti, někdo nějaké plány, zaměstnání atd . . . Na takovém terénu spíše se zranit, ještě v takovém počasí, někde na louce by to bylo snad i lepší . . . Bylo to spíše o vuli a hlavně boj, než o fotbale. A výkon rozhodčích? To není v mé kompetenci se k tomu vyjadřovat, ale myslím si své, kdo byl, viděl a ví sám . . .

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Těžký začátek pro Tatran. Ambiciozní hosté budou kousat, ale domácí to snad zvládnou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích