1:4
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 10:30

30.kolo, Pražský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meteor v druhém poločase zabral a odváží si z Hájí tři body


Branky


0

Rezerva Meteoru přijela na hřiště Hájí. Domácí šli v první poločase do vedení, druhý poločas ale patřil hostům, kteří čtyřmi góly otočili průběh zápasu a odváží si cenné a vysoké vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První šanci utkání zaznamenali hosté, Šimek však v dobré pozici po rychlém útoku bránu netrefil. Kromě této situace ale úvodní minuty nic zajimavého nepřinesly. To se změnilo až ve 14. minutě, kdy se po krásné přihrávce Graftnera ocitl sám před brankářem Soucha, ani ten však skóre zápasu neotevřel. Ve 33. minutě se diváci dočkali prvního gólu. Střelou z ostrého úhlu se prosadil Graftner - 1:0. Háje pak mohly své vedení zvýšit, to se jím ale nepovedlo a tuto akci navíc odnesl brankář hostů Polomský zraněním a musel střídat. V závěru poločasu mohl Meteor vyrovnat, Fíček ale branku netrefil. 

 

Co se hostům nepovedlo v závěru prvního poločasu, napravili hned v úvodu toho druhého. Mackova krásná střela z dálky se zastavila až v brance. 1:1. Meteor vyrovnání oživilo a začal získávat mírnou převahu. Vedoucího gólu se však dočkali až v 76. minutě. Šimek svůj postup na branku v gól neproměnil, následný rohový kop ale zúročil opět Macek a poslal svůj tým do vedení - 1:2. Hosté pak měli příložitost své vedení pojistit, když rozhodčí nařídil po faulu na Hrdinu pokutový kop. Ten proměnil Jan Fíček a Meteor už vedl o dvě branky. Stejný hráč pak přidal o čtyři minuty později svou druhou branku a rezerva Meteoru tak zvítězila 4:1.



Sestavy


FC Háje Jižní Město
O. Voska [-] - J. Slabý [-] , T. Dub [-] , V. Krejčí [-] , V. Vlasák [-] - M. Bednář [-] , M. Brož [-] , J. Boháč [-] (64. D. Rapant [-] ) , M. Soucha [-] (70. V. Greshnyakov [-] ) , M. Balík [-] - D. Grafnetr [-]

FK Meteor Praha VIII B
M. Polomský [-] (36. J. Moučka [-] ) - M. Ptáček [-] (80. D. Svozil [-] ) , M. Čonka [-] , P. Hromas [-] , M. Horák [-] - M. Kdolský [-] (65. P. Jankú [-] ) , A. Hrdina [-] , M. Pikous [-] (77. P. Studnička [-] ) , J. Šimek [-] - J. Fíček [-] (89. D. Pergl [-] ) , M. Macek [-]

ŽK: 45. J. Boháč .
Hráči zápasu: J. Fíček , M. Macek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.