2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 10:30

30.kolo, Pražský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libuš zvládla otočit stav utkání, Motorlet porazila 2:1


Branky


0

Rezerva Motorletu se na hrišti Libuše ujala vedení, domácí ale dokázali dvěma góly průběh zápasu otočit a připsali si důležité tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení se ujali hosté, a to už v 9. minutě, když Konopásek nadvakrát překonal Boušku. Po čtvrhodině hry se prezentoval domácí Laušman pěknou střelou, tu však dokázal Pacovský i s po mocí tyče zlikvidovat. Libuš měla další příležitost k vyrovnání o tři minuty později, když dostali výhodu pokutového kopu. Míč si na puntík postavil Hruška a byl úspěšný -1:1. Ve 25. minutě napřáhl ke krásné střele hostující Fiala, míč však skončil pouze na břevně. Do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu.

 

Do druhého poločasu vstoupili opět lépe hosté. Eppert střílel z úhlu, brankář Bouška byl však pozorný. Ve 49. se přes tři obránce dostal k zakončení Gutheis a hezkou střelou poslal svůj tým do vedení - 2:1. Hosté měli poté několik příležitostí k vyrovnání. Flaks se ale z malého vápna prosadit nedokázal a Sphylchak mířil pouze do břevna. Utkání tak skončilo vítězstvím Libuše 2:1.



Sestavy


FSC Libuš
V. Bouška [-] - M. Šupina [-] (82. P. Putík [-] ) , O. Kučera [-] , J. Maňák [-] (36. T. Moravec [-] ) , P. Hruška [-] - M. Stuchlík [-] (62. O. Nekola [-] ) , P. Gutheis [-] , J. Malina [-] (75. A. Houdek [-] ) , F. Podobský [-] (87. M. Štochl [-] ) - J. Havlák [-] , V. Laušman [-]

FK Motorlet Praha, s.r.o. B
P. Pacovský [-] - V. Burýšek [-] (60. D. Belán [-] ) , D. Eppert [-] , J. Mareš [-] , T. Fischer [-] - D. Fiala [-] , O. Konopásek [-] (70. D. Novotný [-] ) , L. Dejl [-] , A. Zítka [-] (46. M. Vltavský [-] ) - N. Shpylchak [-] , I. Flaks [-]

ŽK: 52. T. Fischer .
Hráči zápasu: P. Gutheis .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.