0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 16:30

17.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lomnice konečně na jaře vyhrála


Branky


19

Lomnice, kterté se na jaře vůbec nedaří, vyjela k těžkému zápasu k jednomu aspirantovi na postup Suchdola, kde ale dokázala favorita zaskočit a vyhrála 0:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
Michal Rybák (trenér): Přesně na takové utkání jsme čekali. Všechny předchozí utkání jsme byli lepším týmem, ale individálními chybami a neproměňováním šancí jsme je nedokázali uhrát ve svůj prospěch. Na Suchdol jsme se pečlivě připravovali a povedlo se. Hrálo se velice bojovné, ale férové utkání. Většina hry bylo od vápna k vápnu, ani jeden tým se moc nedostal do zakončení. I přesto si Suchdol vypracoval v prvním poločase 2 šance, z nichž trefil 3 tyčky. Hlavně v poslední minutě, při trestném kopu jsme měli velké štěstí, když hráč Suchdola trefil obě dvě tyče a dorážka z malého vápna šla vysoko nad branku. To bych asi určil jako klíčový okamžik utkání. Druhá půle byla opět spíše bojem v prostřed hřiště s nedotaženými situacemi v obou šestnáctkách. A nakonec přišla v 81´ minutě jedna z mála chyb v domácí obraně, kdy oba stopeři na naši polovině nechali za sebou Glasera, kterého našem náš obrannný odkop. Glaser šel z poloviny hřiště sám na brankáře Rácika a s přehledem proměnil. Je nutno přiznat, že v tomto utkání nezvítězil lepší, ale ten s více štěstím. Ale i tomu štěstí se musí jít naproti a to my jsme šli. Celý tým odehrál utkání dobře takticky a všichni bojovali až do konce. Vyzdvihnout bych ovšem chtěl Vačkáře a Šachla. Teď je ovšem třeba neusnout a potvrdit body doma s Novou Bystřicí.



Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - D. Čáp [-] , J. Heřman [-] (86. T. Kamiš [-] ) , O. Černoch [-] , Š. Kubašta [-] (77. L. Štěpánek [-] ) , P. Špale [-] , M. Heřman [-] , J. Záruba [-] , R. Arenberger [-] , D. Míka [-] , M. Bednář [-] (70. F. Rácik [-] )

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
M. Malec [-] - F. Leiš [-] (90. V. Božovský [-] ) , M. Rakušan [-] , M. Šálený [-] (46. J. Burda [-] ) , P. Krejník [-] , V. Glaser [-] (90. J. Šnorek [-] ) , T. Kabele [-] , P. Pancíř [-] , M. Šachl [-] , J. Marsa [-] , T. Vačkář [-]

ŽK: 49. O. Černoch , 87. M. Rácik - 48. V. Glaser , 80. T. Kabele , 87. F. Leiš .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Svoboda Jan - BLAŽEK Vladislav, KOŘÍNEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Na tento zápas si myslím že jsme pripraveni, protože jí máme co vracet. Lomnice se zrovna nenachází na jaře v nejlepší formě a proto zůstanou body doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů