Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 16:30

17.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešnice dál na vítězné vlně


Branky


19

Olešnice dál jede na vítězné vlně po celé jaro a tentokrát vyhrála na hřišti v Ledenicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase remíze

Zápas dvou týmů, kteří na jaře neztratily ani bod začal hned únikem rychlonohého Winklera, střelce, který v minulém utkání těchto týmů vstřelil hattrick, jeho střelu ze strany ale efektivně vyrazil hostující brankář Janeček. Domácí dále tlačili na soupeře, ale šťastnější byli přeci jen hosté. Na velkém vápně se uvolnil Horelica, jeho střelu vyrazil domácí brankář Svoboda pouze k Brouskovi, který pohodlně otevřel skóre – 0:1. Radost ale netrvala tak dlouho, protože o dvě minuty později to byl znovu Winkler, který svůj únik tentokrát proměnil, a vyrovnal na 1:1. V 16. minutě se po zbytečné ztrátě Koktavého dostal k míči Kadlec, svou šikovností se probil až do pokutového území, kde ovšem z úhlu trefil pouze tyč. Ve 29. minutě se po chybě na polovině hřiště dostal do úniku opět agilní Winkler, hostující stoper Drtina zahasil tuto situaci stažením, které vyvolalo emoce, obdržel za to žlutou kartu, kterou po vychladnutí kvitovali i domácí fanoušci. Z následného přímého kopu protáhl domácí kapitán Pavlík brankáře Janečka, jenž vyškrábl míč na rohový kop. Ve 34. minutě zvolil špatnou rozehru stoper Drtina, Svoboda přehodil brankáře Janečka, jeho lob ale neměl takovou razanci, takže se hostující brankář stihl zvednout a rychlou reakcí vytěsnil míč z brankové čáry na rohový kop. Tlak domácích branku nepřinesl, takže se šlo do šaten za vyrovnaného stavu, domácí ovšem měli daleko více ze hry.

 

Olešnice dovedla zápas do vítězného konce

Druhý poločas začal lépe pro Olešnici, která se dvěma slepenými góly odpoutala od soupeře. Nejprve v 51. minutě našel přesným pasem Buřič Brouska, který krásně sklepl do uličky Hanzalovi, jehož dělovka rozvlnila síť za Svobodovými zády – 1:2. O dvě minuty později, kde se vzal, tu se vzal Koktavý, který dal na heslo: Když nevíš, co s míčem, vystřel a střelou na zadní tyč upravil na 1:3. V 59. minutě se podařilo snížit Fenclovi, jemuž byl ale odmáván ofsajd, branka tedy neplatila. Domácí ale nic nevzdávali a hnali se za vyrovnáním, zápas byl plný ostrých soubojů a emocí. V 70. minutě se krásnou střelou z vápna předvedl Hanzal, jeho pokus skončil na horní tyči brankové konstrukce, odkud se odrazil zřejmě za brankovou čáru, pomezní rozhodčí Saidl ale razantně ukázal, že branka nebyla, takže nezbylo nic jiného, než souhlasit. Konečnou tečku za utkáním udělal po krásné kombinaci Hanzal, jehož našel lahůdkovým pasem Kačírek, hlavou usměrnil míč za Svobodu – 1:4.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Olešnice
Ondřej Husa (hráč): Zápas jsme začali špatně, ale šťastně. Přežili jsme velkou šanci domácích a paradoxně jsme šli do vedení. První poločas se nám moc nepovedl, nedařilo se nám hrát svojí hru a nedokázali jsme se vyrovnat s chutí a agresivitou na straně domácích, kteří hráli lépe. V poločase jsme si k tomu něco řekli, prakticky nás to nakoplo. Druhý poločas jsme už hráli to, co umíme a odměnou nám byli dva slepené góly a odskok od soupeře. Vyrovnali jsme se s agresivitou a zápas měl náboj, byl plný emocí, to k těmhle zápasům, kdy hrajete prakticky se sousedy, patří. Jsme rád, že jsme toto utkání zvládli, bohužel musím konstatovat, že nás opět postihlo zranění dvou hráčů, což mě moc mrzí. Naštěstí to u Jendy Lustů, kterého po nezaviněném souboji odvezla záchranka, dopadlo celkem dobře. Radim se snad dá také do kupy a příští zápas nám zase pomůže, protože na hřišti je znát. Pochválím celý mančaft za bojovnost a soudržnost, hlavně ve druhém poločase. Za hráče utkání volím Dejva Janečka, který vychytal spoustu šancí a podstoupil velkou porci ostrých soubojů. Dalším hráčem je Míra Syrovátka, který nás jako kapitán dovedl k vítězství a ukázal, jak platný hráč pro nás je. Z řad domácích se budu opakovat z podzimu, je to Míra Kadlec, který hraje s velkým přehledem a patří mezi nejlepší hráče této soutěže.



Sestavy


TJ Slavoj Ledenice
J. Svoboda [-] - V. Babka [-] , A. Stránský [-] , J. Kubec [-] (86. M. Kožant [-] ) , J. Princl [-] , L. Winkler [-] , M. Volf [-] , J. Pavlík [-] (58. V. Svoboda [-] ) , M. Kadlec [-] , P. Svoboda [-] (75. P. Güklhorn [-] ) , J. Fencl [-]

TJ Sokol Olešnice
D. Janeček [-] - M. Buřič [-] , M. Lechner [-] , J. Lust [-] (59. P. Fiala [-] ) - R. Horelica [-] (28. P. Smolen [-] ) , S. Drtina [-] , M. Koktavý [-] , M. Syrovátka [-] , T. Kačírek [-] - M. Hanzal [-] - R. Brousek [-] (90. O. Husa [-] )

ŽK: 14. M. Volf , 26. J. Fencl , 60. M. Kadlec , 60. P. Svoboda - 29. S. Drtina , 66. M. Syrovátka , 83. M. Buřič , 85. M. Koktavý .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VICAN Miroslav - SAIDL Radek, FEITL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Tak tady očekávám boj ledenice to doma umí a Olešnice je pro mě
velké překvapení těžké zkusím remízu 2:2

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza