1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 17:00

25.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Cehnicích se zrodilo plno šancí, góly padly však jen dva


Branky


20

V zápase, už šlo „pouze“ o postavení v tabulce, Bělčice se prezentovaly kombinační hrou a domácí zase hrozili z brejků. Utkání nakonec skončilo nerozhodně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedvěd zajistil domácím vedení

Hosté přijeli s taktikou hodně držet míč, snažili se konstruktivně rozehrávat od svojí brány, ale hodně kazili a tím se domácí dostávali do rychlého zakončení. Hned v deváté minutě po dobrém napadání hostující rozehrávky získal míč Patrik Řehoř a ideálně našel na druhé straně Nedvěda, který postupoval sám na bránu a zkušeně po zemi prostřelil brankáře.

Hosté se snažili dostávat pořád kombinací po zemi do cehnického vápna a hra se jim celkem dařila. Šikovní hráči ve středu hřiště dělali domácím problémy a dostávali až příliš mnoho prostoru. Čím lepší byla ale jejich hra ve středu hřiště, tak u cehnického vápna hodně kazili a nedokázali se dostat k pořádnému zakončení. Centry domácí obrana uhlídala a rychlé brejky také. Cehnice se snažily o střelbu a zakončení, ale příliš hostujícího brankáře neprověřily.

Bělčice měly tlak, ale pouze po vápno. Až z jedné nepovedené akce domácích se dostaly do rychlého brejku, který zakončovaly nepříjemnou střelou ze strany, Vosecký míč vyrazil, ale hostující záložník Karel Hanzlík byl ve správný čas na správném místě a míč do sítě doklepl. Těsně před půlí tak bylo vyrovnáno a začínalo se znovu od začátku.

Patrik Řehoř napálil břevno

Do druhé půle domácí nastoupili s tím, že chtějí přidat na důrazu v zakončení a více střílet. Jejich výkon byl o něco lepší, hosté už neměli tolik prostoru k rozehrávce a domácí se začali dostávat do celé řady šancí.

V 60. minutě se dostal k pěknému zakončení po centru ze strany Frčka, ale jeho hlavičku vytěsnil hostující brankář Dražan na roh. V 65. minutě to byl poprvé Vaněk, když dostal přihrávku za obranu, ale nedokázal prostřelit hostujícího brankáře.

V 70. minutě po závaru a pěkném uvolnění trefil Patrik Řehoř pouze břevno. V 78. minutě pak Nedvěd po hezkém centru ze středu hřiště byl také sám před brankářem, ale ani nadvakrát ho z úhlu nedokázal prostřelit. Následně se neujala ani Krejsova střela z vápna, která byla sražena a na ni ani Vaněk nedokázal dosáhnout, aby odražený míč usměrnil do brány.

Šebesta se po několika důrazných průnicích po lajně dostával do zakončení, nebo byl faulován. Domácí se snažili z centrů něco vytěžit, ale hostující brankář Dražan byl vždy na místě. Nakonec Cehnice mohly i o remízu přijít, když se hostující kapitán dostal 2x do velmi dobré šance, ale jednou ho skvěle vychytal Vosecký a podruhé vyrazil proti střele obětavě Šebesta a srazil ji na roh.

Zdroj: Sokol Cehnice



Ohlasy k zápasu


Sokol Cehnice
Sokol Cehnice: K poslednímu domácímu zápasu v sezóně k nám přijel tým Bělčic. Na podzim jsme u tohoto soupeře odehráli velmi špatné utkání a domácí nás prakticky k ničemu nepustili a prohráli jsme 2:0. Na domácím hřišti se nám ale daří, takže jsme věřili, že jim dokážeme porážku vrátit. Zápas nakonec skončil remízou, se kterou byly v konečném důsledku spokojené oba celky.




Sestavy


Sokol Cehnice
P. Vosecký [-] - M. Nedvěd [-] , O. Martínek [-] , M. Martínek [-] , P. Pletka [-] (56. V. Vaněk [-] ) , R. Frčka [-] , P. Řehoř [-] , J. Prokeš [-] (80. P. Šebesta [-] ) , P. Krejsa [-] , L. Čech [-] , J. Čech [-]

TJ Sokol Bělčice
K. Dražan [-] - R. Tintěra [-] (46. V. Mach [-] ) , M. Ráž [-] , K. Hanzlík [-] , O. Páca [-] , A. Ježek [-] , M. Hrkel [-] , L. Krameš [-] , M. Hevera [-] , K. Zeman [-] , L. Mach [-] (73. P. Průcha [-] )

ŽK: 74. P. Krejsa - 80. M. Hevera .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Zabilka Luboš - ONDRA Milan, HODÁNEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Štveráček

Expert: Jan Hoch
Tip experta: výhra domácích

Cehnice si v minulém kole zajistily záchranu a doma s Bělčicemi si připíší další vítězství.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích