0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2019 15:00

24.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cehnice zvládly zlomový zápas celé sezóny


Branky


21

Cehnice na těžkou půdu do Vl. Březí si přijely alespoň pro bod, nakonec zápas skvěle zvládly a odváží si všechny tři.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí prověřili Voseckého hned ve druhé minutě

Hned ve druhé minutě po dlouhém nákopu za obranu hostů centroval nebezpečně domácí útočník, Vosecký zneškodnil přihrávku do malého vápna na nabíhajícího domácího útočníka a odražený míč hostující obránci poslali do bezpečí. Za dalších deset minut se dostali opět domácí do zakončení, tentokrát po standardní situaci, kdy dostali až příliš prostoru v hostujícím vápně. Hlavička domácího hráče šla mimo.

Ve 25. minutě se osmělili i hosté. Dlouhý aut prodloužil Nedvěd a Pletka s Řehořem vybojovali míč na malém vápně hostí, Řehoř se zorientoval nejlépe, ale domácí brankář dokázal jeho pěkný pokus zblízka vytěsnit na tyčku a mimo bránu. Hosté se snažili o nějaké kombinace, ale míč jim velmi odskakoval a ve finální fázi jim chyběla přesnost. To domácí se díky jednoduchému stylu nakopávaných míčů dostali ještě do další šance, kdy po trestném kopu ze strany byl domácí hráč opět v šanci, ale naštěstí pro hosty minul.

Pletka uklidil míč do odkryté brány

Do druhé půle hosté nastoupili s tím, že zkusí domácí přetlačit fyzickou aktivitou. Začali také hrát jednoduše dlouhé míče na urostlé cehnické útočníky a dostávali se do náznaků šancí. Do jedné takové se dostal z odraženého míče Nedvěd, udělal kličku domácímu stoperovi, ale jeho střela šla mimo.          

V 58. minutě pak došlo ke klíčové akci zápasu. Vosecký poslal dlouhý nákop na Krejsu, ten prodloužil na Řehoře, který se prosadil přes dva bránící hráče, jeho střelu nedokázal domácí brankář udržet a Pletka míč uklidil do odkryté brány. Hostující záložník tak drží zatím svou nejdelší střeleckou šňůru v cehnickém dresu.

To byl klíčový okamžik celého zápasu. V tu chvíli hosté věděli, že pokud budou zodpovědně bránit, soustředit se pouze na hru a snažit se být stále aktivní, nemůžou prohrát.

Domácí přeskupili řady, začali hrát na větší riziko a Cehnice se spíše zatáhly a čekaly, co se bude dít. Hosté přežili několik trestných kopů a nákopů od domácích obránců. V 84. minutě pak přišlo finální rozzuzlení, kdy Cehničtí zahrávali rohový kop a Prokeš skvěle našel na zadní tyči úplně volného Krejsu, který dal výsledku finální podobu a stvrdil tak setrvání v soutěži pro hostující celek.

 

Zdroj: Sokol Cehnice



Ohlasy k zápasu



Sokol Cehnice
Sokol Cehnice: Do Vlachova Březí jsme jeli s touhou uhrát alespoň bod, který by nám zajišťoval záchranu. Domácí potřebovali bezpodmínečně vyhrát, jinak je jejich setrvání v soutěži už spíše v oblasti teorie. Do konce sezóny nám zbývají 2 zápasy. Doma Bělčice a venku Sousedovice. Budeme si je chtít hlavně užít a bez zbytečného stresu odehrát pěkné zápasy.



Sestavy


FC Vlachovo Březí
J. Kouba [-] - J. Hubáček [-] (80. A. Kravčenko [-] ) , R. Kalčík [-] , F. Daniel [-] , O. Pečený [-] (61. V. Holík [-] ) , Š. Kužvart [-] , P. Brzobohatý [-] , J. Psutka [-] , L. Martínek [-] , J. Bízek [-] , I. Lauda [-] (76. M. Lácha [-] )

Sokol Cehnice
P. Vosecký [-] - M. Nedvěd [-] , O. Martínek [-] , M. Martínek [-] , P. Pletka [-] , R. Frčka [-] , P. Řehoř [-] (76. D. Kůra [-] ) , J. Prokeš [-] (89. T. Horváth [-] ) , P. Krejsa [-] , L. Čech [-] , J. Čech [-]

ŽK: 59. P. Brzobohatý , 68. J. Hubáček , 72. R. Kalčík - 14. R. Frčka , 69. J. Čech .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PÁNEK Milan - MUZIKA Filip, HEINZL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Štveráček

Expert: Jakub Sova
Tip experta: výhra domácích

Zde favorizuji Kozlíky, kteří mě mile překvapili ve Vacově. Navíc hrají o záchranu, takže by měli urvat 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

28. 5. 2019 18:14
Vyhra domací

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích