1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 13:30

24.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sousedovice vezou z Dražejova bod


Branky


20

Zápas týmů z opačných pólů tabulky skončil nakonec nerozhodně. Sousedovice si tak na titul budou muset počkat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na gól Poláčka ihned odpověděl Milan Glazunov

Sousedovice již mohly potvrdit titul v Dražejově, jenže první poločas jim vázla kombinace a šancí měli pramálo. Dražejov dopředu toho taky moc nepředvedl, ale snažil se zodpovědně bránit a v důležitých okamžicích domácí mančaft podržel brankář Drnek. Nakonec se sto třicet diváků gólů přece dostali. Ve 44. minutě využil Pavel Poláček chyby hostujícího obránce a prostřelil. Ale o minutu bylo srovnáno Milanem Glazunovem, který dorážel z trestného kopu – 1:1.

Druhý poločas už branku nepřinesl

Po obrátce stran Sousedovice zlepšily hru a svého soupeře přehrávaly. Jenomže buď jejich šance skončily na pozorné obraně domácích, nebo na dobře chytajícím Drnkovi. Oslavy Sousedovic se tak musí odložit a uvidíme, jestli v příštím kole porazí Vacov a oslaví titul. Dražejov narazí na Volyni.



Ohlasy k zápasu


TJ Dražejov
Pavel Poláček, hráč: Do těžkého a důležitého zápasu jsme opět nastupovali v pochroumané sestavě. Snažili jsme se zodpovědně bránit, a to se nám poměrně dařilo. Podržel nás také výborně chytající Drnek. Šance na obou stranách se proměňovali až v závěru poločasu. Ve 44. minutě dlouhý Mertlův centr zachytil Poláček a na přední tyč proměnil. Hned poté po trestném kopu na druhé straně dorážel Glazunov. Druhá půlka byla podobná té první ale branka již nepadla. Bod z toho zápasu bereme, ale byly bychom raději za 3 (smích). Příští týden se musíme připravit na dobře hrající Volyni.

FC Znakon Sousedovice
Přemysl Šroub, trenér: V zápase v Dražejově jsme získali pouze bod a je to pro nás ztráta. První poločas se nám nedařila kombinace a nedostávali jsme se do šancí. Tutovku jsme si vytvořili zásluhou Hracha, který šel sám na branku a nastřelil tyč. Domácí šli do vedení po chybě našeho obránce ve 43. minutě. Ještě do pauzy se nám povedlo srovnat zásluhou M. Glazunova. Druhý poločas byl o něčem jiném. Hráli jsme převážně na polovině Dražejova a zahazovali obrovské šance. Je to škoda... Na výhru tam jednoznačně bylo. Jednoznačně nejlepším hráčem na hřišti byl domácí brankář Drnek.



Sestavy


TJ Dražejov
P. Drnek [-] - T. Hulač [-] (79. M. Hrubý [-] ) , P. Janus [-] , V. Šindelář [-] (13. S. Uher [-] ) , D. Kovář [-] - M. Zámečník [-] , M. Mertl [-] , F. Brázda [-] , P. Poláček [-] - D. Oberreiter [-] , J. Holfeld [-] (87. J. Turek [-] ) -

FC Znakon Sousedovice
J. Šilhan [-] - M. Mráz [-] , P. Kohout [-] , M. Linhart [-] (86. D. Marcinko [-] ) , P. Vojtíšek [-] (73. P. Rybák [-] ) , F. Duba [-] , P. Masák [-] , V. Kacetl [-] , M. Glazunov [-] , P. Krejčí [-] , J. Hrach [-]

ŽK: 83. P. Rybák .
Hráči zápasu: P. Drnek , F. Brázda .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Bezpalec Martin - KOCINA Martin, PAŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Štveráček

Expert: Jakub Sova
Tip experta: výhra hostů

Zde určitě věřím hostujícímu týmu, který se nachází na první příčce a určitě si ji bude chtít potvrdit i v Dražejově.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

28. 5. 2019 18:18
Výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza