Strunkovice roznesly Cehnice šesti góly, domácí Roman Žurek úřadoval čtyřmi góly


Branky


20. R. Žurek , 41. P. Beneš , 55. R. Žurek , 77. P. Beneš , 79. R. Žurek , 90. R. Žurek (p.) - 35. M. Nedvěd , 52. V. Vaněk
24

Strunkovice se díky vysoké výhře dotáhly už na druhé místo. Cehnice ještě v 52. minutě srovnaly, ale poté si vzali slovo jen domácí hráči.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půlku domácí vedli pouze o gól

Blaník chtěl potvrdit výhru z Vacova a trenéři měli tým téměř komplet – chyběl jen zraněný V. Páník. Hosté odolávali, 2x vyrovnali ale na domácí to nestačilo. S velkou chutí hrající bratři Žurkové, ke kterým se přidal i P. Beneš a další dokonale rozebrali obávaného soupeře. Je taky rozdíl Cehnice doma a venku – ostatně Blaník vracel podzimní prohru 0:4! Ve 20. minutě Strunkovice pěkně zakombinovaly a domácí kanonýr Roman Žurek se nemýlil – 1:0. Hosté se otřepali ve 35. minutě, když střelu Krejsy usměrnil do brány Nedvěd – 1:1. Ve 41. minutě potrestal školáckou chybu hostů Petr Beneš a Blaník se radoval podruhé – 2:1. Ke konci si přece Cehnice ještě vypracovaly gólovku, ale přihrávku aktivního Prokeše nedokázal zužitkovat Nedvěd.

R. Žurek ukázal, že je při chuti a nasázel další branky

Hned na začátku druhé půle se hosté snažili se zápasem něco udělat a už v 52. minutě se o vyrovnaní postaral Vaněk, který si navedl míč ze strany na velké vápno a krásnou střelou nedal Řezníčkovi šanci. Jenže v 55. minutě ukázal svoje kvality Roman Žurek, který si z hostujících obránců udělal kužely, vystřelil a s tečí hostujícího hráče dostal míč za záda Voseckého – 3:2. Od tohoto důležitého zápasu se utkání lámalo a bylo více otevřené. Strunkovice začaly více hrozit z brejků. Z jednoho takového se prosadil Petr Beneš, jenž vypálil z 20 metrů přesně – 4:2. O dvě minuty se opět prosadil R. Žurek a oslavil tak svůj hattrick. V poslední minutě utkání potvrdil hlad po gólech R. Žurek a proměnil i pokutový kop – 6:2. Roman Žurek razantně zaútočil na krále střelců naší skupiny I.B třídy a zajímavostí je, že překonal svého otce, který v pátečním utkání 35+ vstřelil hattrick do sítě Bavorova za 12 minut!

 

Report ve spolupráci s panem Mottlem a Sokolem Cehnice.



Ohlasy k zápasu


TJ Blaník Strunkovice
Petr Kortus, asistent trenéra: Výhra se nerodila vůbec snadno. Cehnice jsou dobře připravený tým, hlavně po fyzické stránce. Dopředu byli hodně nebezpeční. Výsledek nakonec jednoznačný, ale dlouho to tak nevypadalo a jsme za něj rádi.

Sokol Cehnice
Sokol Cehnice: Zápas ve Strunkovicích vždy patří k těm těžším v sezóně a v sobotu se to také vyplnilo. Hned od začátku byli domácí aktivní a my jsme jim dávali až příliš mnoho prostoru k jejich nátlakové hře. Nakonec zápas dopadl podle papírových předpokladů, ale my jsme tentokrát měli více než dost příležitostí k tomu uhrát ve Strunkovicích slušný výsledek. Bohužel jsme nedokázali zastavit domácího střelce, který nám dal 4 branky a sám tak zápas prakticky rozhodl. Nyní nás čeká další boj na domácím hřišti se Čkyní a doufejme, že konečně protrhneme naši hrůzostrašnou sérii porážek.



Místo: Strunkovice. Počet diváků: 78. Rozhodčí: PRINZ Štěpán - DIMITROV Nikolaj, ŠUPÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
19. 5. 2019 13:34
Hodnocení zápasu
19. 5. 2019 09:34
Hodnocení zápasu
18. 5. 2019 22:20
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip experta: výhra domácích

4:1 – Tak to by bylo asi špatné, kdybych našim klukům nevěřil. Cehnice sice hrají nepříjemný fotbal, ale věřím že body neztratíme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích