J. Kasal 15.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 17:00

22.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Čkyně připravila Vacovu už třetí porážku v řadě


Branky


15. J. Kasal
21

Čkyně po dvou prohrách v řadě navázala na vítěznou vlnu, kterou jí zařídil Kasal. Vacov nyní zažívá výsledkově horší období.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kasal zajistil domácím vedení

Před pěknou návštěvou 180 diváků přivítala Čkyně druhý tým tabulky Vacov. Na zápase výjimečně chyběl trenér domácích Patrik Krull, a tak ho musel zaskakovat hráč Jan Děd. Do zápasu lépe vkročili hosté, ale na domácí obranu si nepřišli. V 15. minutě se po souboji dostal míč k Jonáši Kasalovi, který se štěstím a tečí hostujícího obránce dostal míč až za záda Pavla Klase – 1:0. Čkyně si vypracovala ještě jednu gólovku, když Děd pěknou přihrávkou našel Krále, ten ze strany postupoval na Klase, a ještě našel lépe postaveného Hada, který trestuhodně nedal.

Čkyně si vedení pohlídala

Druhá půle byla hodně o osobních soubojích a žádný tým si nedal nic zadarmo. Hosté se snažili o vyrovnání, ale nebylo jim přáno, respektive čkyňská obrana byla bezchybná. Poté se ještě do dobře příležitosti dostal Štefan Friedl, ale jeho hlavičku P. Klas vychytal. Vacov byl silný ve standardních situací, ale všechny pokusy Čkyně zvládla odvrátit, a tak si připsala tři body. 



Ohlasy k zápasu


SK Čkyně
Jan Děd, hráč: V sobotu Čkyně přivítala druhy tým tabulky Vacov. Hosté začali utkání lépe a zahrozili hlavně po levé straně. Domácí měli klasický začátek, a tak trošku spali. Poté se domácí probrali a vyrovnali hru. Domácí začali vyhrávat osobní souboje a po jednom z nich se dostal míč ke Kasalovi a ten se štěstím s tečí obránce uklidil míč do vacovské brány 1:0. Z prvního poločasu stojí ještě zmínka o jediné povedené akci po vybojovaném míči Děd uličkou uvolnil Krále, ten se řítil na branku, a ještě lépe přihrál na penaltu osamocenému Hadovi, který trefil prakticky bezmocného gólmana a ten byl za hrdinu. Ve druhé půli to byl oboustranný boj, hosté chtěli minimálně vyrovnat, ale obrana Čkyně tentokrát odehrála relativně bez chyb. Domácí měli šanci po Friedlově hlavičce, ale gólman ho vychytal. Další gól mohla Čkyně přidat po zahrané standardce, když Turek nahrával Chalupovi, ten ovšem netrefil. Vacov hrozil spíše ze standardních situacích, ale žádná se neujala gólově, a tak klasické derby tentokrát zvládla Čkyně lépe. Po dvou porážkách v řadě tentokrát zůstaly 3 body doma.




Sestavy


SK Čkyně
P. Miklas [-] - I. Pinke [-] (25. M. Kuta [-] ) , J. Král [-] (80. M. Turek [-] ) , M. Miklas [-] (88. J. Chrášťanský [-] ) , J. Děd [-] , T. Had [-] (65. M. Gerold [-] ) , J. Kasal [-] (73. L. Toman [-] ) , M. Chalupa [-] , R. Vojta [-] , V. Turek [-] , Š. Friedl [-]

SK Vacov
P. Klas [-] - J. Mls [-] , P. Vastl [-] (46. A. Jírovec [-] ) , M. Moutelík [-] , T. Sova [-] , J. Červenka [-] (65. G. Bujok [-] ) , D. Vítovec [-] , J. Ketzer [-] (86. K. Procházka [-] ) , F. Zitta [-] , A. Bujok [-] , L. Král [-]

ŽK: 37. J. Král , 58. T. Had , 82. Š. Friedl , 84. L. Toman - 16. J. Červenka , 79. J. Mls , 79. A. Jírovec , 90. G. Bujok .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Klimeš Jiří - MUZIKA Filip, TUREK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip experta: výhra domácích

3:2 – Dle mého šlágr kola. Čkyně hraje dobrý fotbal, Vacov také. O tom jsem se přesvědčili v minulém kole. Čkyně má ale zkušenější tým a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích