Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 10:30

21.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Prachatice B rozstřílely Dražejov osmi góly, Sova dal za poločas hattrick


Branky


24

Favoritem před zápasem byli domácí, ale takovýto průběh asi nikdo nečekal. Jen za poločas se třikrát trefil domácí Sova, kterého doplnili další čtyři spoluhráči a Dražejov zažil poločas hrůzy. Utkání skončilo velkým debaklem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedm branek v síti Patrika Drnka

Jelikož prachatické áčko hrálo o den dříve, tak do důležitého utkání mohli nastoupit hráči ať už A-týmu nebo širšího kádru. Jakub Sova v utkání předvedl svou kvalitu a na hattrick mu stačil poločas. K němu se ještě dvakrát přidal M. Kotrch a po jedné brance dávali M. Juroš a D. Lachkovič. Domácí se fotbalem bavili a dávali góly jak na běžícím páse. Hostujícímu celku chybělo vše.

Hosté snižovali v závěru

Druhá půle se už hrála z povinnosti. Většinou se už jen dohrávalo a čekalo na hvizd hlavního rozhodčího Pavla Bartůňka. Oba týmy už věděly, že je po zápase, tak proběhla na každé straně čtyři střídání. Nehezkou osmičku však ještě dal O. Váša. Dražejov přece jen se čtyři minuty před koncem dvakrát prosadil, a to rovnou snižovali oba střídající hráči D. Oberreiter a D. Pojsl. Dražejov na toto utkání bude chtít rychle zapomenout, Prachatice B si připisují důležité body a za týden vyzvou Osek B.



Ohlasy k zápasu



TJ Dražejov
Pavel Poláček, hráč: Soupeř hrál pěkný fotbal a my byli od začátku před našim vápnem. Valilo se to na nás a poločasový stav 7:0 mluví za vše. Energie, rychlost a přesnost nám opravdu před obědem chyběla. Spoustu chyb dávalo domácím prostor skórovat. V druhé půlce domácí prostřídali a už v klidu dohrávali zápas. My již pouze esteticky upravovali střídajícím Oberreiterem a Pojslem na konečných 8:2. Velka chyba, že tento záchranářský souboj dopadl takto.



Sestavy


FK Tatran Prachatice B
M. Váša [-] - M. Janošťák [-] , M. Kotrch [-] , M. Juroš [-] (53. V. Sova [-] ) , J. Růžička [-] , O. Váša [-] , D. Lachkovič [-] , J. Sova [-] (46. M. Kolafa [-] ) , L. Kubát [-] (55. P. Řezník [-] ) , F. Kolda [-] , M. Grametbauer [-] (46. P. Hrabák [-] )

TJ Dražejov
P. Drnek [-] - K. Řezníček [-] , P. Janus [-] , D. Kovář [-] , V. Šindelář [-] (46. D. Pojsl [-] ) - P. Poláček [-] , M. Mertl [-] (46. J. Turek [-] ) , F. Brázda [-] , M. Hrubý [-] (68. J. Holfeld [-] ) - T. Hrčka [-] , P. Samohejl [-] (60. D. Oberreiter [-] ) -

ŽK: 72. M. Janošťák - 17. P. Janus , 25. P. Drnek , 34. D. Kovář , 71. F. Brázda .
Hráči zápasu: J. Sova .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BARTŮNĚK Pavel - STUDENÝ Josef, HEINZL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Tipuji remízu 2:2.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích