P. Krejsa 80. (p.)
1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 17:00

21.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cehnice padly druhý zápas po sobě, Sedlice má po výhře už druhé místo na dostřel


Branky


80. P. Krejsa (p.) - 13. P. Vaněk , 50. D. Dumský , 92. M. Čapek
24

Oběma týmům se na jaře daří, přesto Sedlice má o něco ofenzivnější mančaft, což dokázala i na horké půdě Cehnic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vaněk vstřelil první gól zápasu

Hned od první minuty se Cehnice snažily, aby dostaly soupeře pod tlak, ale byla to právě Sedlice, která hned ve 2. minutě mohla otevřít skóre. Na malém vápně se ocitl úplně sám hostující útočník a po centru ze strany hlavou naštěstí pro domácí trefil pouze tyč. Avšak za dalších 10 minut se dostal ke slovu opět hostující útočník, který po velmi důrazném souboji s domácím hráčem zůstal sám před bránou a tentokrát už se nemýlil. Sedlice vedla a hrála, co potřebovala.

Cehnice se snažily o centry a střelbu i z větších vzdáleností, ale buď hosté obětavě míč zablokovali, nebo domácí nebyli v kombinaci přesní. Za zmínku stojí velmi povedený střelecký pokus Nedvěda, kdy za vápnem vyzkoušel střelou pozornost hostujícího brankáře, ale ten jeho střelu s obtížemi vyrazil na roh. Z rohových kopů se domácí nedokázali prosadit, ačkoliv jich za poločas kopali celou řadu. K velké příležitosti se po centru ze středu hřiště propracoval znovu Nedvěd, ale z bezprostřední blízkosti z voleje letící míč poslal nad bránu. I Sedlice se dostávala do centrovaných míčů a k rohovým kopům, ale stejně jako domácí, nebyla v zakončení úspěšná. Vyložené šance nebyly ani na jedné straně, tak se odcházelo do kabin při vedení Sedlice 1:0.

Domácí dohrávali o deseti

Druhý poločas byl podobný jako ten první. Na mokrém hřišti byl balón velice rychlý a řada kombinací končila v zámezí. Po domácí krkolomné rozehrávce na polovině hřiště šli hráči Sedlice do rychlého brejku a po tečované střele od našeho obránce hosté zvýšili na 2:0. Zápas tak měl podobný průběh pro domácí jako ve Volyni, kdy si také nepohlídali začátek druhé půle a opět to zápas rozhodlo.

Sedlice v tu chvíli měla náskok a dokázala si ho také pohlídat. Domácí se snažili se zápasem něco udělat, ale nedokázali se pořádně prosadit. Centrované míče sice létali kolem vápna, ale do vyložených šancí se domácí borci nedostávali. Předvedli jen pár povedených akcí, kdy jednou z nich byla i průniková přihrávka na Máru, který dobře nacentroval a hostující kapitán zahrál rukou ve velkém vápně. Následnou penaltu Krejsa proměnil, ale na víc už to nestačilo. Domácí pokus o risk ke konci zápasu pak ještě využil hostující záložník, kdy měl spoustu času z hranice vápna zamířit a uzavřít utkání ještě jedním gólem na straně Sedlice.

 

Autor: Sokol Cehnice



Ohlasy k zápasu


Sokol Cehnice
Sokol Cehnice: K sobotnímu zápasu k nám dorazila Sedlice, tedy nejlepší tým jara. My jsme doufali, že na našem hřišti udržíme jarní neporazitelnost, ale hned od začátku zápasu se nám příliš nedařilo a Sedlice dokázala, že je zkušené mužstvo, které si zápas umí pohlídat, pokud se dostane do vedení.




Sestavy


Sokol Cehnice
P. Vosecký [-] - M. Nedvěd [-] , O. Martínek [-] , P. Pletka [-] (74. M. Řehoř [-] ) , R. Frčka [-] , J. Mára [-] , P. Řehoř [-] , P. Krejsa [-] , V. Vaněk [-] , J. Čech [-] , L. Čech [-]

TJ Sokol Sedlice
M. Vančát [-] - J. Němec [-] , V. Klíma [-] - J. Petráš [-] , F. Rakovan [-] (64. J. Hrubý [-] ) , M. Čapek [-] - D. Dumský [-] , P. Vaněk [-] (71. P. Koutenský [-] ) , M. Sladký [-] , Z. Mikeš [-] - J. Čabrádek [-]

ŽK: 7. L. Čech , 15. P. Krejsa , 32. P. Pletka , 54. R. Frčka , 83. O. Martínek , 83. P. Vosecký , 90. M. Řehoř - 54. F. Rakovan . ČK: 83. R. Frčka .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: TALÍŘ Milan - HOMOLA Miloslav, ROTHSCHEDL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Sedlice bude chtít předběhnout Strunkovice, a proto venkovní zápas zvládne.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích