3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 17:00

21.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bratři Glazunovovi rozhodli utkání proti Čkyni


Branky


24

Očekáváné utkání skončilo lépe pro domácí Sousedovice. Čkyně po třech vítězství v řadě zažívá lehčí pád, kdy dvakrát po sobě nebrala ani bod. Sousedovice vedou tabulku už o šest bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dostali už ve 3. minutě do vedení

Na zápas se každý těšil. Oba týmy umí předvádět pohledný fotbal, jenže plány hostů narušil už ve 3. minutě T. Glazunov, když využil jednu z chyb hostů a pohodlně rozvlnil síť. Dále byla lepší na míči Čkyně, ale hosté hráli zkušeně a vyčkávali na brejky a chyby hostujících hráčů. Ve 39. minutě rychle poslal dlouhým výkopem domácí brankář J. Šilhan M. Glazunova a ten si počínal spolehlivě – 2:0.

Tomáš Glazunov přidal rychlou pojistku

Začátek druhé půle byl stejný jako té první. Hned po čtyřech minutách se opět trefil T. Glazunov – 3:0. Zbytek zápasu to měla Čkyně velmi těžké, ale přesto se snažila s výsledkem něco udělat. V kombinaci byli hosté lepší, ale hra Sousedovic byla dobře zorganizovaná a slavila úspěch. Utkání probíhalo v duchu fair-play. Odpovídá tomu i fakt, že rozhodčí Tupý udělil pouze jednu žlutou kartu. 



Ohlasy k zápasu


FC Znakon Sousedovice
Přemysl Šroub, trenér: V dalším těžkém zápase o čelo tabulky jsme přivítali Čkyni a dokázali jsme přesvědčivě zvítězit. Povedl se nám začátek a hned ve 3. minutě dal T. Glazunov vedoucí gól. Čkyně dobře kombinovala a byla více na míči, ale my hrozili z brejků. Bratři Glazunovové pořádně větrali hostující obranu. Před poločasem vyslal výkopem Šilhan M. Glazunova a bylo to 2:0. Druhou půli jsme začali opět dobře a hned ve 49. minutě to bylo zásluhou T. Glazunova 3:0. Čkyně dál kombinovala, ale gól jí nebyl zásluhou dobře fungující obrany celého mužstva v čele se Šilhanem dopřán. Na těžkém terénu se hrál dobrý fotbal, obě mužstva hrála férově a divákům se musel zápas líbit.

SK Čkyně
Patrik Krull, trenér: Zápas se mi hodnotí velice těžko, domácí zaslouženě vyhráli, protože potrestali tři ze čtyř našich individuálních hrubic. Dopředu jsme nepředvedli skoro nic, gratuluji domácím k výhře.



Sestavy


FC Znakon Sousedovice
J. Šilhan [-] - T. Glazunov [-] (88. D. Horňák [-] ) , P. Masák [-] , V. Kacetl [-] , M. Glazunov [-] , P. Krejčí [-] , J. Hrach [-] , M. Linhart [-] (86. F. Vávra [-] ) , D. Marcinko [-] (79. O. Brynda [-] ) , P. Vojtíšek [-] , F. Duba [-]

SK Čkyně
J. Formánek [-] - I. Pinke [-] , J. Král [-] , M. Miklas [-] (76. M. Klíma [-] ) , M. Gerold [-] (57. Š. Friedl [-] ) , J. Děd [-] , T. Had [-] (65. M. Turek [-] ) , M. Chalupa [-] , M. Kuta [-] (79. V. Zeman [-] ) , R. Vojta [-] , V. Turek [-]

ŽK: 69. Š. Friedl .
Hráči zápasu: T. Glazunov , M. Glazunov , P. Krejčí .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Tupý Petr - CRKVA Robert, ŠEDIVÝ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Sousedovice doma vyhrají s náskokem 2 branek.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza