4:3
(0:2)
13. M. Lang
20. O. Benedikt
79. M. Machnyk (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2019 16:00

20.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osek B nesložil zbraně a zápas otočil v 96. minutě


Branky


61. D. Gondek , 81. J. Sýkora , 90. D. Gondek , 90. J. Hoch - 13. M. Lang , 20. O. Benedikt , 79. M. Machnyk (p.)
20

Chelčice zvládly dobře první polovinu, ale tu druhou již nikoliv a Osek B ukázal sílu v posledních minutách zápasu, kdy dokázal smáznout dvoubrankové manko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím se první půle nepovedla

Souboj o záchranu. Chelčicím se na jaře vůbec nedaří a ztráta na předposlední tým je větší a větší. A právě venku proti Oseku B byly Chelčice lepším mužstvem a domácí celek zaskočily. Osek byl bez pohybu a hrál zakřiknutě, čehož hned ve 13. minutě využil Marek Lang a poslal hosty do vedení – 0:1. S domácími bylo ještě hůře ve 20. minutě, když zvýšil O. Benedikt. Domácí si vypracovali pouze jednu šanci, kterou Rybák pohrdl a Chelčice šly do kabin s dvoubrankovým vedením, jenomže všichni víme, že někdy vedení o dvě branky je zrádné.

Osek B ještě 10 minut před koncem prohrával o dvě branky

Do druhého poločasu domácí vstoupili mnohem lépe, navíc trenérovi vyšlo dobře střídání a hru hodně oživil Jan Hoch. Už v 61. minutě snížil Daniel Gondek. Hosté si dvoubrankové vedení vrátili v 79. minutě, když M. Machnyk proměnil pokutový kop a zdálo se, že bude po zápase. V 81. minutě snížil opět na rozdíl jedné branky střídající J. Sýkora. A dobré střídání potvrdil i Jan Hoch, který vyrovnal v 90. minutě. Bod se zdál domácím málo a v posledních vteřinách zápasu (v 96. minutě) dokonal obrat hráč zápasu D. Gondek. Pro Osek B jsou to velmi důležité body. Chelčice už to budou mít hodně těžké.



Ohlasy k zápasu



FK Chelčice
Jan Hoch, hráč: První poločas byli lepší hosté, my jsme byli úplně bez pohybu, báli jsme hrát a Chelčice šly do zaslouženého dvougólového vedení. Naši jedinou šanci v prvním poločase si vypracoval Rybák, ale trefil jen gólmana. Do druhé půle jsme nastoupili odhodlání výsledek otočit, začali jsme hrát, bojovat a Dan Gondek v 60. minutě snížil na 2:1. Poté jsme faulovali ve vápně a hosté penaltou nepohrdli a zdálo se, že je rozhodnuto. Ale v poslední 15 minutovce jsme vstřelili 3 góly zásluhou Sýkory, Hocha a obrat dokonal v posledních vteřinách zápasu znovu obránce Gondek.



Sestavy


TJ Osek B
P. Vojta [-] - D. Gondek [-] , J. Hájek [-] , O. Mareš [-] (32. M. Brabec [-] ) , T. Hřebíček [-] (67. J. Sýkora [-] ) - J. Diviš [-] , M. Kroupa [-] , T. Hromek [-] (69. P. Parčí [-] ) - V. Ježek [-] (55. J. Hoch [-] ) , D. Rybák [-] - J. Lávička [-]

FK Chelčice
J. Vondrášek [-] - M. Šácha [-] , L. Benedikt [-] , M. Lang [-] (90. P. Valenta [-] ) , O. Benedikt [-] , J. Křenek [-] , M. Machnyk [-] , V. Tesař [-] , R. Kapusta [-] , M. Švec [-] , J. Turek [-]

ŽK: 36. D. Rybák - 36. R. Kapusta , 49. L. Benedikt , 84. M. Lang , 90. V. Tesař .
Hráči zápasu: D. Gondek , D. Rybák .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Syrovátka Jan - ZABILKA Luboš, PAŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Štveráček

Expert: Tomáš Kovařík
Tip experta: výhra hostů

Týmy dělí 5 bodů a já věřím týmu Chelčic a doufám, že urvou všechny body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích