Šlágr kola skončil nerozhodně, domácí hráč byl převezen do nemocnice


Branky


23

Očekávaný šlágr kola vítěze nepoznal, domácí však ke třem bodům byli blízko, ale po brance M. Kuneše nedokázali přidat pojistku. Hosté vyrovnali tři minuty před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Roman Žurek trefil pouze tyč Šilhanovy brány

Před zápasem se Blaníku rozpadla zamýšlená sestava kvůli nemoci Dvořáka a neúčasti mladého Pravdy. Utkání začalo opatrně, čekalo se na chyby soupeře a do šancí to šlo přes pevné obrany těžko. Aktivnější však byl domácí Blaník, kterého hnala stovka diváků. A také mohl jít do vedení, když R. Žurek z trestného kopu již překonal bombou Šilhana, ale proti byla levá tyč.

V. Páník musel do nemocnice

Druhý poločas již byl zajímavější a útoky se přelévaly a domácí byli přece jen aktivnější a dočkali se odměny – čtvrt hodiny před koncem M. Kuneš prokázal svoje zkušenosti, a přece jenom zkrotil míč vyboxovaný Šilhanem a neuvěřitelně zavěsil – 1:0. I po gólu byli domácí útočnější, ale pojistku nepřidali, a tak přišla rozhodující chvilka zápasu – asi čtyři minuty před koncem se v hlavičkovém souboji před brankou hostí zranil nejlepší hráč domácích V. Páník, který opustil hřiště a byl převezen do nemocnice na vyšetření. Hosté vrhli síly do posledního útoku a Páník v obraně hodně chyběl. Po několika odrazech pak hosté vyrovnali Petrem Vojtíškem. Přesto domácí hráče vyprovodil potlesk tribuny, která uznala, že hráči vydali proti silnému týmu vše a udělali pro úspěch co mohli.

Report ve spolupráci s panem Mottlem.



Ohlasy k zápasu


TJ Blaník Strunkovice
Petr Kortus, asistent trenéra: Hráli jsme dobře a měli jsme vyhrát. Škoda obdrženého gólu v závěru. L. Klein, T. Škopek to bylo super. Dobrá organizace obrany zásluhou Venci a Jirky. Vlastně všichni tři veteráni zahráli velmi dobře. (smích) M. Kuneš znovu potvrdil svoji kvalitu, trefil se parádně. Ale celý mužstvo podalo kolektivní dobrej výkon. Škoda zranění Venci Páníka, přeju mu ať je fit.

FC Znakon Sousedovice
Přemysl Šroub, trenér: V zápase ve Strunkovicích jsme vydolovali bod a má pro nás cenu zlata. Byl to náročný zápas jak fyzicky, tak psychicky. Chtěl bych kluky pochválit.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vejčík Vít - DIMITROV Nikolaj, BRABEC Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
5. 5. 2019 22:40
Hodnocení zápasu
5. 5. 2019 18:44
Hodnocení zápasu
5. 5. 2019 13:42
Hodnocení zápasu
Tomáš Štveráček

Expert: Tomáš Kovařík
Tip experta: remíza

Čekám vyrovnaný zápas, který skončí remízou.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích