3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 11:00

19.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Bělčicích čaroval brankář Dražan, hostující Strunkovice si na něm vylámaly zuby


Branky


23

R. Žurek, T. Škopek, dvakrát M. Kuneš měli velké příležitosti ke skórování, jenomže bělčický brankář K. Dražen byl proti. Domácí slaví vydřené vítězství, které určitě udělalo radost trenéru domácích Luboši Kramešovi, který tak měl ještě větší důvod oslavit své narozeniny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí první půlhodinu lepším týmem

Domácí Bělčice chtěly odčinit vysokou porážku z minulého kola, a to bylo vidět od prvních minut. Bělčice si hned vytvořily územní převahu a zaskočily hostující Strunkovice. Odměnou pro domácí byl gól ve 23. minutě, když využil chybu v hostující obraně Lukáš Krameš a prostřelil T. Řezníčka. Zhruba po půlhodině hry se do hry dostali konečně i hosté a Romanem Žurkem zaslouženě vyrovnali. Domácí se ale tlačili stále dopředu a své sólo po přihrávce Jana Cibulky proměnil L. Krameš svým druhým gólem v zápase – 2:1.

Bělčice vedení udržely i díky skvělé formě brankáře Dražana

Druhý poločas se už začala projevovat větší kvalita Blaníku, který buď pálil šanci za šancí, nebo je vychytal skvělý Karel Dražen v bráně domácích. Vytáhl přímý kop R. Žurkovi, vychytal jeden na jednoho T. Škopka a dále na něm pohořel i M. Kuneš. Strunkovičtí tak z domácího brankáře udělali hráče zápasu. Paradoxně to ale byli domácí, který vstřelili ke konci gól, když se prosadil J. Houda v 79. minutě. O dvě minuty později přece Strunkovice zaslouženě skórovaly M. Dvořákem – 3:2. Více toho hosté už nestihli a museli přijmout prohru v zápase, kde nebyli horším týmem.

 

Report ve spolupráci s panem Mottlem.



Ohlasy k zápasu



TJ Blaník Strunkovice
Petr Kortus, asistent trenéra: Bělčický na nás vlítli, kupili jsme chyby, špatně si přebírali hráče a soupeř šel po naší chybě v obraně do vedení. První půlhodinu byli lepším týmem. Nám se podařilo vyrovnat, ale těsně před půlí Krameš utekl našemu obránci a poslal domácí znovu do vedení. Celý druhý poločas jsme byli jasně lepší, měli jsme snad 6 gólových šancí. Branku jsme ale dostali my. Znovu lacině, po velké chybě v obraně. Podařilo se nám ke konci snížit, soupeře zatlačit, ale vyrovnat už ne. Chvílemi to bylo nahoru dolů, zápasu by slušela minimálně remíza. Odehráli jsme dobrej zápas. Vyzdvihl bych výkon domácího gólmana, který chytil přímák R. Žurkovi, nájezd T. Škopka a dvě vyložený šance M. Kuneše.



Sestavy


TJ Sokol Bělčice
K. Dražan [-] - K. Hanzlík [-] (66. R. Tintěra [-] ) , M. Ráž [-] , L. Krameš [-] , O. Páca [-] , A. Ježek [-] , J. Cibulka [-] , M. Hrkel [-] (63. J. Houda [-] ) , M. Hevera [-] , K. Zeman [-] , L. Mach [-]

TJ Blaník Strunkovice
T. Řezníček [-] - T. Škopek [-] , V. Páník [-] , P. Beneš [-] (46. L. Klein [-] ) , J. Němeček st. [-] , V. Beneš [-] , M. Kuneš [-] , S. Pravda [-] , J. Žurek [-] , R. Žurek [-] , M. Dvořák [-]

ŽK: 49. J. Cibulka , 63. O. Páca - 69. T. Škopek , 75. M. Dvořák .
Hráči zápasu: K. Dražan .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Hnilička Jaroslav - ONDRA Milan, HODÁNEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Štveráček

Expert: Jakub Formánek
Tip experta: remíza

Strunkovice budou chtít zvítězit, ale věřím spíš v remízu.

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů