Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 17:00

19.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sousedovice si poradily i se Sedlicí


Branky


23

Sedlice po slušném jarním rozjezdu narazila v Sousedovicích. Sedlici může těšit aspoň to, že Sousedovice pouze ve čtyřech zápasech inkasovaly dva a více gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bratři Glazunovovi poslali Sousedovice do vedení

Na podzim utkání skončilo bez branek a domácí Sousedovice dohrávaly dokonce o devíti. Nyní Westra bojuje o první místo, Sedlice na jaře ještě neprohrála. Na zápas se velmi těšil trenér domácích Sousedovic, protože právě v Sedlici strávil tři roky v krajském přeboru. Samotné utkání mělo vysoké měřítko. Domácím skvěle vyšla první půlhodina, když se trefili bratři Glazunovovi (Milan 1x, Tomáš 2x). Sedlice ke konci poločasu snížila po střele Filipa Rakovana – 3:1.

Hostující kapitán Čabrádek musel brzy zpět do kabin

Druhá polovina byla rovněž ve znamení Sousedovic, které byly na tento zápas perfektně připraveni. Šance hostů se výrazně zmenšily, když v 55. minutě musel ze hřiště po faulu a po červené kartě kapitán J. Čabrádek. Hodně šancí ještě hráči Westry spálili, ale pak šli přece do ještě výraznějšího vedení po dvou trefách Pavla Masáka. Hosté však kladli odpor nadále a výsledkem jim byl gól Michala Sladkého v poslední minutě zápasu.

Westra příští kolo jede do Strunkovic. Sedlice doma vyzve druhý Vacov.



Ohlasy k zápasu


FC Znakon Sousedovice
Přemysl Šroub, trenér: V domácím prostředí jsme přivítali dosud neporaženou Sedlici a zápas se nám povedl. Již po půl hodině jsme vedli 3:0 a bylo prakticky rozhodnuto. Malá komplikace přišla před poločasem, když hosté snížili na 3:1 po tečované střele, ale ve druhém poločase jsme vyrovnaní nedopustili. Přidali jsme další dva góly a plno šancí zahodili. Sedlice snížila na konečných 5:2 až na konci zápasu. Hosté i přes prohru zaslouží uznání. Mají dobrý tým. Zažil jsem tam pěkné tři roky jako trenér v krajském přeboru a mám tam plno kamarádů, a proto jim fandím a přeju jen to nejlepší. Své svěřence musím také samozřejmě pochválit. Proti dobrému soupeři jsme předvedli kvalitní výkon.




Sestavy


FC Znakon Sousedovice
J. Šilhan [-] - P. Kohout [-] , P. Vojtíšek [-] (71. D. Marcinko [-] ) , T. Glazunov [-] (76. D. Horňák [-] ) , M. Mráz [-] , F. Duba [-] , P. Masák [-] , V. Kacetl [-] , M. Glazunov [-] (82. O. Brynda [-] ) , P. Krejčí [-] , J. Hrach [-]

TJ Sokol Sedlice
R. Šťastný [-] - J. Čabrádek [-] , M. Čapek [-] , P. Koutenský [-] (46. V. Kratochvíl [-] ) , V. Klíma [-] - J. Hrubý [-] (57. M. Petrášek [-] ) , F. Rakovan [-] (76. D. Šípek [-] ) , M. Sladký [-] , J. Petráš [-] - P. Vaněk [-] (46. J. Panuška [-] ) , D. Dumský [-]

ŽK: 57. F. Duba - 76. M. Čapek . ČK: 55. J. Čabrádek .
Hráči zápasu: T. Glazunov , P. Masák .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: Kovařík Zdeněk - DAŇHEL Tomáš, PAŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Jakub Formánek
Tip experta: remíza

V tomto duelu se obě mužstva rozejdou s bodem.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza