2:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2019 16:00

18.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vacov po těsné výhře dál dotahuje první příčku


Branky


8. J. Hoch , 32. J. Lávička - 17. L. Král , 39. A. Bujok , 49. A. Bujok
21

Stovce diváků se první polovina musela rozhodně líbit, k vidění byly čtyři branky. V té druhé už domácí fanoušci nebyli tolik spokojení, protože se trefil jen hostující A. Bujok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky v prvním poločase

Vacov věděl, že to v Oseku nebude mít jednoduché a neměl. Domácí body potřebují k udržení soutěže a hosté zase chtějí pomýšlet na první příčku. Jenže už v 8. minutě Honza Hoch využil přihrávku od J, Lávičky a rozvlnil síť. Vacov zahrával v 17. minutě standardní situaci a L. Král dorážel do prázdné brány. Lepší na míči byli v prvním poločase hosté, ale ve 32. minutě tentokrát J. Hoch přihrával, J. Lávička střílel a s pomocí tyče šel Osek B do vedení. Vacov však dokázal znovu vyrovnat, když ve 39. minutě A. Bujok tváří tvář nedal brankáři šanci – 2:2.

Zkraje poločasu rozhodl A. Bujok

Ve druhé půli šli poprvé do vedení hosté. A. Bujok využil svého důrazu a z vápna se trefil přesně. Domácí se ale nevzdávali, věděli, že mohou uspět a začínali si vytvářet příležitosti. Dvakrát Pavla Klase v bráně hostů zachránilo břevno. Poté domácí měli i smůlu, když nedokázali vstřelit gól ani do prázdné brány. Vacov tak vybojoval z těžkého utkání důležité body.



Ohlasy k zápasu


TJ Osek B
Jan Hoch, hráč: Podařil se nám vstup do zápasu, když už v 9. minutě skóroval Hoch po Lávičkově přihrávce. Hostům se podařilo vyrovnat po standardní situaci, kdy Král dorážel do prázdné branky. V první poločase byl o něco fotbalovější Vacov, ale byli jsme to my, kdo šel znovu do vedení, když tentokrát přihrával Hoch a Lávička uklidil míč o tyč do branky. Hosté se zaslouženého vyrovnání dočkali chvíli před přestávkou, kdy A. Bujok sám před brankářem nezaváhal. Na začátku druhé půle jsme neodkopli míč z vápna a Bujok se krásně trefil a poslal poprvé v zápase hosty do vedení. My ale nesložil zbraně a hnali se za vyrovnáním, bohužel jsme nedali šance, kterých jsme si za druhou půli vytvořili dost. Dvakrát jsme trefili břevno, jednou už to vypadalo na snadný gól do prázdné branky, ale zamotá se nám míč mezi nohama... Když nebudeme efektivní v zakončení, tak nemůžeme pomýšlet na nějaký bodový zisk.




Sestavy


TJ Osek B
P. Vojta [-] - O. Mareš [-] , J. Hájek [-] , M. Kroupa [-] , D. Gondek [-] - J. Hoch [-] , J. Lávička [-] , M. Tomášek [-] , T. Hromek [-] - V. Ježek [-] (80. O. Bunda [-] ) , D. Rybák [-] (71. J. Diviš [-] ) -

SK Vacov
P. Klas [-] - T. Sova [-] , V. Zábranský [-] (74. J. Bubík [-] ) , P. Vastl [-] , J. Mls [-] , J. Červenka [-] , D. Vítovec [-] , J. Ketzer [-] , F. Zitta [-] , A. Bujok [-] (87. D. Makas [-] ) , L. Král [-]

ŽK: 85. J. Lávička - 64. J. Červenka , 89. D. Makas .
Hráči zápasu: J. Lávička - A. Bujok .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Ovčáček Josef - KADLEC Lukáš, RABA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

U Oseku záleží kolik pendlů ho posílí. Myslím, že bude z áčka hrát Hoch, který je vždy rozdílovým hráčem, ale Vacov potřebuje vyhrávat. V Oseku se mu to po boji povede.