Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2019 10:30

18.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prachatice B ztratily dvoubrankové vedení, Cehnice si odváží bod


Branky


21

Prachatice B na hřišti v Záblatí vedly po půlhodině hry 2:0, jenomže druhý poločas Cehnice zabraly a nakonec si odváží bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vypracovali dvougólové vedení

Hned ve druhé minutě domácí zahrozili střelou zpoza vápna a k odraženému míči už se dostával domácí útočník, Krejsa faulem nedovolil zakončit a byla z toho penalta. Naštěstí pro hosty ji domácí hráč nezahrál dobře a vůbec netrefil bránu. To hostům dalo trošku klidu, aby se dali dohromady. Ale stále byl hostující výkon velmi podprůměrný.

 

Na slušném hřišti se hosté sice snažili o kombinaci, a především Prokeš byl v prvním poločase velice aktivní a snažil se ze středu hřiště rozjíždět akce a rozdávat balóny do stran. Ale hostující akce neměly nápad ani důraz. Cehnice měly několik pološancí z centrů a trestných kopů, ale nic, co by vážněji ohrozilo gólmana domácích. Za zmínku stojí jenom hlavička Nedvěda z bezprostřední blízkosti brány, která neměla potřebnou razanci.

 

Cehnickou slabou útočnou aktivitu tak domácí potrestali. Ve 32. minutě se po nenápadném autu u lajny dostal domácí útočník až na střed velkého vápna a velmi povedenou střelou přímo k tyči nedal Voseckému šanci. To pro Cehnice byla velmi nepříjemná rána, protože zápas vypadal, že by ho hosté měli mít pod kontrolou. To ale netušili, co se stane za další tři minuty. Z obyčejného centru ze strany, který měli pohlídat, se najednou ocitl přímo před Voseckým druhý domácí útočník, měl čas si míč zpracovat a bez problémů z dvou metrů od brány zakončit. V tu chvíli by si na hosty asi nikdo nevsadil. Do poločasu měl ještě po pěkné kombinaci středem hřiště šanci Prokeš, ale jeho střela z dobré pozice mířila vedle.

Hosté dokázali vyrovnat

O poločase se hosté snažili koncentrovat a připravit na druhý poločas, který snad nemohl být horší, než ten první. Ale hned ve 46. minutě se opět objevil sám před Voseckým domácí hráč, naštěstí pro hosty Vosecký tentokrát předvedl skvělý zákrok a udržel naději ve hře.

 

A tak hoaré mohli v 50. minutě po dlouhém autu Marka Martínka a přiťuknutí Ondry Martínka vstřelit gól ze skrumáže Krejsou. A hned za dalších pár minut v 58. minutě se jim dokonce podařilo vyrovnat po centru ze strany od Debnára a zakončení hlavou Nedvěda. V tu chvíli hosté věřili, že zápas ještě otočí a dokákáží vyhrát.

 

Ale opět z takové nenápadné akce domácí vstřelili branku. Jejich útočník hned v 61. minutě po jednoduché akci a střele zpoza vápna trefil přímo k tyči a opět hostující celek prohrával. Hosty však spasila 81. minuta, kdy Prokeš nadvakrát centroval do vápna a jeho druhý centr se odrazil od břevna a Mára odražený balón hlavou uklidil do sítě. Byl to pro hosty zasloužený gól a za druhý poločas si alespoň remízu určitě zasloužili.

 

Zdroj: Sokol Cehnice



Ohlasy k zápasu



Sokol Cehnice
Sokol Cehnice: Do Prachatic jsme jeli se slušnými výsledky v zádech, a tak jsme doufali, že dokážeme prodloužit naši jarní neporazitelnost. Hrálo se v dopoledních hodinách a náš tým na to asi nebyl úplně připravený. Povedlo se nám tak aspoň prodloužit naši jarní neporazitelnost a jsme druhým nejúspěšnějším celkem na jaře. Doufejme, že se nám tyto výsledky podaří udržet i v příštím zápase, kdy k nám přijede opět náš blízký soused z tabulky, tentokrát Osek.



Sestavy


FK Tatran Prachatice B
M. Váša [-] - M. Janošťák [-] , M. Kochma [-] , L. Kubát [-] , P. Řezník [-] (55. O. Váša [-] ) , J. Tesárek [-] (40. M. Kotrch [-] ) , J. Růžička [-] , T. Kovář [-] (80. J. Hrbek [-] ) , J. Lukeš [-] , F. Kolda [-] , M. Grametbauer [-]

Sokol Cehnice
P. Vosecký [-] - R. Frčka [-] , J. Prokeš [-] , P. Krejsa [-] , V. Debnár [-] , L. Čech [-] , M. Nedvěd [-] , O. Martínek [-] , M. Martínek [-] , P. Pletka [-] , J. Mára [-] (88. O. Sadlak [-] )

ŽK: 28. L. Kubát , 52. M. Grametbauer , 72. M. Janošťák - 44. M. Nedvěd , 88. J. Mára .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Petr - KLIMEŠ Jiří, HÁŠA Richard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Mam od Tomáše Herziga zakázáno tipovat na Cehnice. Pokaždé, když jim věřím tak prohrajou. Proto mi nezbývá nic jiného, než vsadit jedničku.