1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 17:00

18.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sousedovice ukázaly sílu a otočily zápas proti Volyni


Branky


26. P. Hájek - 68. F. Duba , 76. T. Glazunov
20

Domácí se dostali po dvaceti minutách do vedení. To jim vydrželo přes hodinu, ale hosté ukázali, že umí zápasy otáčet a dvěma góly utkání otočili na svou stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Volyně si vypracovala jednobrankové vedení

Utkání sneslo parametry. Přestože jsou hosté první a domácí kolem poloviny tabulky, tak rozdíl ze začátku nebyl poznat. Navíc hosté neubránili P. Hájka a ten ve 26. minutě propálil J. Šilhana. Sousedovice tak venku opět musely utkání dotahovat. Hosté si za první polovinu vypracovali více šancí než jejich soupeř, ale produktivita byla nulová, a tak svítilo na světelné tabuli pro sto osmdesát diváků 1:0.

Tomáš Glazunov poslal tři body do Sousedovic

Druhý poločas favorit utkání tlačil domácí mužstvo, které hrálo velmi oddaně a houževnatě, nicméně po zásluze vyrovnal v 68. minutě Filip Duba. Hosté měli ještě větší důvod radosti, když se v 76. minutě pěkně trefil Tomáš Glazunov a Sousedovicím se tak podařilo těžké utkání otočit na svou stranu.

V příštím kole Sousedovice čeká rozjetá Sedlice. Volyně jede do Vacova.



Ohlasy k zápasu



FC Znakon Sousedovice
Přemysl Šroub, trenér: Věděl jsem, že to ve Volyni bude těžké, a to se potvrdilo. Jako každý zápas venku jsme první inkasovali, a i přes asi pět jasných šancí jsme o poločase prohrávali. Druhý poločas byl lepší. Měli jsme i nadále více ze hry a domácí se převážně bránili. Zásluhou Duby a T. Glazunova se nám podařilo utkání otočit čehož si proti houževnatému soupeři cením. Šancí jsme měli na dva zápasy a proměnit je, byl by to poklidnější zápas. Nejvíce šťastný jsem z toho, že se nám konečně nikdo nezranil.



Sestavy


SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - M. Nový [-] , J. Procházka [-] , P. Gašpar [-] , P. Hájek [-] (84. L. Novotný [-] ) , J. Kubeš [-] , O. Holín [-] (30. R. Prihara [-] ) , M. Malina [-] , F. Gašpar [-] , J. Brabec [-] , J. Myslivec [-]

FC Znakon Sousedovice
J. Šilhan [-] - P. Kohout [-] , P. Vojtíšek [-] (88. D. Marcinko [-] ) , T. Glazunov [-] (90. D. Horňák [-] ) , M. Mráz [-] , F. Duba [-] , P. Masák [-] , V. Kacetl [-] , M. Glazunov [-] , P. Krejčí [-] , J. Hrach [-]

ŽK: 28. P. Gašpar - 56. T. Glazunov , 57. J. Hrach , 71. M. Mráz , 74. M. Glazunov .
Hráči zápasu: T. Glazunov , P. Krejčí .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Slepička Vít - NOVÁK Roman, HOMOLA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Jedeme na horkou půdu do Volyně. Zraněných máme na jaře snad více než bodů, ale přesto chceme vyhrát. Svému týmu věřím. Získáme 3 body.